Iστιοπλοϊα: Στις ικανότητες Κοκκαλάνη πιστεύει ο Πηλίχος

Iστιοπλοϊα: Στις ικανότητες Κοκκαλάνη πιστεύει ο Πηλίχος
Άλλη μια πρόκληση ενόψει για τον Βύρωνα Κοκκαλάνη. Το παιδί - θαύμα της ελληνικής ιστιοπλοΐας και μέλος της Lucozade Sport Team, θα αγωνιστεί στο Γιούρολιμπ της Αθήνας, εκεί όπου έχουν δώσει ραντεβού τα πιο μεγάλα ονόματα όλων των Ολυμπιακών κλάσεων, καθώς η διοργάνωση αυτή συμπεριλαμβάνεται σε αυτές που... μοιράζουν τα Ολυμπιακά εισιτήρια.

Ο αθλητής του ΝΑΟ Βάρης Βάρκιζας και μέλος της Lucozade Sport Team δεν διεκδικεί την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς της Αθήνας, απλώς συμμετέχει στην διοργάνωση, για να συλλέξει πολύτιμες εμπειρίες, αντιμετωπίζοντας παγκόσμιους πρωταθλητές των Μιστράλ, όπως επισημαίνει και ο προπονητής του Δημήτρης Πηλιχός:

«Το πραγματικό αγωνιστικό ενδιαφέρον για μας θα είναι στους μήνες Ιούνιο και Αύγουστο, όπου θα διεξαχθεί το Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Στο Γιούρολιμπ ο Βύρωνας θα αγωνιστεί χωρίς άγχος, αλλά θα προσπαθήσει από την άλλη να κυνηγήσει κάποια διάκριση, για ψυχολογικούς κυρίως λόγους. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι παράλληλα με το Γιούρολιμπ θα διεξαχθούν και αγώνες Ranking List στην κατηγορία Μιστράλ, για τις μικρές ηλικίες, οι οποίοι βέβαια μας ενδιαφέρουν».

Στο Γιούρολιμπ δεν θα αγωνιστεί ένας άλλος... πιτσιρικάς του Δημήτρη Πηλιχού και του ΝΑΟ Βάρης Βάρκιζας, ο Ίκαρος Μπαρμπατσέας, ο οποίος έχει χτυπήσει στο χέρι και θα επανέλθει στην αγωνιστική δράση μετά από είκοσι περίπου μέρες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK