NFL: Η τελική απόφαση για Saints

NFL: Η τελική απόφαση για Saints

Λόγω των καταστροφών που προκλήθηκαν από τον κυκλώνα «Κατρίνα» την περασμένη εβδομάδα στις περιοχές του Μισισίπι και της Νέας Ορλεάνης, η διοίκηση της αμερικάνικης ομάδας ποδοσφαίρου, New Orleans Saints αποφάσισε να δώσει τέσσερα παιχνίδια της κανονικής περιόδου στο Σαν Αντόνιο και στο στάδιο Alamodome.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "San Antonio Express News", η διοίκηση του συλλόγου βρίσκεται στις τελικές διαπραγματεύσεις με τον κομισάριο του NFL, Paul Tagliabue, καθώς και με τους κυβερνητικούς παράγοντες της πόλης.

Αυτό το διάστημα, οι Saints προπονούνται στο Σαν Αντόνιο, έπειτα τις μεγάλες ζημιές που υπέστη το γήπεδο τους, το Superdome. H απόφαση θα ληφθεί το αργότερο μέχρι το Σάββατο το βράδυ. «Δεν γνωρίζω εάν έχει υπάρξει κάποια συμφωνία για αυτό το θέμα. Για κάθε ενέργεια πρέπει ο σύλλογος να πάρει το «οκ» από την λίγκα» τόνισε εκπρόσωπος του NFL.

Θετικός στο ενδεχόμενο να δώσει μερικά παιχνίδια στο Σαν Αντόνιο, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο επιχειρηματίας και πρώην παίκτης των Minnesota Vikings προσθέτοντας: «Κάθε μέρα και καλύτερα για τις τελικές συμφωνίες».

Οι αγώνες που θα δώσει η ομάδα στο Alamodome θα είναι, το πρώτο στις 2 Οκτωβρίου με το Buffalo, 16 Οκτωβρίου με Atlanta, 4 Δεκεμβρίου με Tampa Bay και 24 Δεκεμβρίου με Detroit.

News 24/7

24MEDIA NETWORK