Ντέρμπι Παρί Σεν Ζερμέν-Μάντσεστερ Σίτι με τα βλέμματα στον Μέσι

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ενισχυμένη απόδοση στα ειδικά στοιχήματα για το πρώτο γκολ και το σκοράρισμα οποιαδήποτε στιγμή από τον Λιονέλ Μέσι

Ντέρμπι Παρί Σεν Ζερμέν-Μάντσεστερ Σίτι με τα βλέμματα στον Μέσι

To Champions League επιστρέφει αύριο με τη 2η αγωνιστική των ομίλων και τα βλέμματα είναι στραμμένα στο μεγάλο ντέρμπι Παρί Σεν Ζερμέν-Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Λιονέλ Μέσι είχε γίνει το μήλο της έριδος το καλοκαίρι ανάμεσα στις 2 ομάδες, όταν ανακοινώθηκε ότι δεν θα συνέχιζε την καριέρα του στη Μπαρτσελόνα. Νικήτρια στην άτυπη μεταγραφική κόντρα αναδείχτηκε η Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Μέσι κυνηγάει το πρώτο του γκολ με την γαλλική ομάδα σ’ ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να είναι και ο τελικός της διοργάνωσης.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει με ενισχυμένη απόδοση τα ειδικά στοιχήματα για να σκοράρει πρώτος και να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή ο Λιονέλ Μέσι στο ντέρμπι Παρί Σεν Ζερμέν-Μάντσεστερ Σίτι.

Πλήθος ειδικών στοιχημάτων για το Champions League

Πολλές είναι οι στοιχηματικές επιλογές που προσφέρει το Pamestoixima.gr για όλες τις αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Οι αυριανοί αγώνες Μίλαν-Ατλέτικο Μαδρίτης, Παρί Σεν Ζερμέν-Μάντσεστερ Σίτι και τα παιχνίδια της Τετάρτης Γιουβέντους-Τσέλσι, Μπενφίκα-Μπαρτσελόνα παίζονται με 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους.

Συνεχίζεται και η προωθητική ενέργεια του Pamestoixima.gr «Extreme September», για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Πολλαπλά σκορ για το σημερινό παιχνίδι Ατρόμητος-Άρης

Στο Pamestoixima.gr θα βρείτε κάθε ημέρα τριάδες και πολλαπλά σκορ με ενισχυμένες αποδόσεις.

Σήμερα προσφέρονται τα πολλαπλά σκορ 1-0, 1-1 και 1-2 για τον αγώνα Ατρόμητος-Άρης.

Η τριάδα περιλαμβάνει τα Over 1,5 γκολ της Κρίσταλ Πάλας στο παιχνίδι με τη Μπράιτον, τη νίκη του ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τα Over 4,5 κόρνερ του Άρη στο ματς με τον Ατρόμητο.

Καθημερινά προσφέρονται στο Pamestoixima.gr και ειδικές αγορές Cross Sports, ο στοιχηματισμός δηλαδή σε υποθετικά στοιχήματα τα οποία συνδυάζουν ομάδες και αθλητές από διαφορετικά σπορ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK