Ο Αγκουέρο μπορεί να επιστρέψει στα γήπεδα, όλα ανοικτά με Ιντεπεντιέντε

Barcelona's Sergio Aguero controls the ball during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Valencia at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Oct. 17, 2021. (AP Photo/Joan Monfort)
(AP Photo/Joan Monfort) AP

Ένα πολύ ευχάριστο νέο γνωστοποίησε ο Σέρχιο Αγκουέρο. Ο καρδιολόγος του ανέφερε πως υπάρχει ακόμα ελπίδα να επανέλθει στα γήπεδα. Η κατάσταση του Αργεντινού βελτιώνεται και καλό θα ήταν να ετοιμάζεται ώστε να είναι έτοιμος εφόσον η καρδιά του δείξει να ανταποκρίνεται.

Να θυμίσουμε ότι ο Αγκουέρο είχε αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο το 2021 όντας ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, λόγω καρδιακών αρρυθμιών που έθεταν σε κίνδυνο τον παίκτη. Ο παίκτης επίσης φανέρωσε την ανεκπλήρωτη επιθυμία του να ολοκληρώσει την καριέρα του στην Ιντεπεντιέντε από όπου ξεκίνησε την καριέρα του. Το σοβαρό πρόβλημα υγείας δεν του το επέτρεψε, ωστόσο πλέον μπορεί να έχει μία δεύτερη ευκαιρία.

Τα λόγια του γιατρού στον Αργεντινό

"Έτσι όπως πάνε τα πράγματα μέχρι στιγμής, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα να παίξεις κάποια στιγμή. Λογικά πρέπει να κάνουμε τις δοκιμές και να σε κάνουμε να τρέξεις σαν να ήταν παιχνίδι. Και είναι αλήθεια, όταν έχεις τους δύο κεντρικούς αμυντικούς... πρέπει να κάνεις μια προσποίηση ή κάτι τέτοιο, πρέπει να είσαι καλά προετοιμασμένος. Οπότε θα έλεγα... ετοιμάσου, υπάρχει κάποια ελπίδα. Μπορούμε να πούμε ότι τα πας πολύ καλά και ότι πρέπει να βρεθείς σε καλή κατάσταση για να είσαι εκεί για λίγα λεπτά. Αλλά σε βλέπω να φαίνεσαι καλά, κάνεις τα πάντα και δεν είχες πάθει τίποτα. Θα σε παρακολουθούμε λίγο περισσότερο. Εν ολίγοις... Είναι δυνατόν, ναι, είναι δυνατόν. Τα πας πολύ καλά", είπε ο καρδιολόγος στον Αργεντινού, ο οποίος δεν δίστασε να μοιραστεί το μήνυμα του γιατρού στον λογαριασμό του στο TikTok.

Ο Αγκουέρο δημοσίευσε το ηχητικό του καρδιολόγου, αφού ένας οπαδός τον ρώτησε αν θα δεχόταν μια υποθετική πρόταση του "στενού του φίλου" Κάρλος Τέβες να επιστρέψει στην Ιντεπεντιέντε.

"Και αν με καλέσει ο Καρλίτος, τι θέλεις να κάνω; Πρέπει να μιλήσω με τον καρδιολόγο. Να παίξω για 20 λεπτά. Να στείλουμε ένα μήνυμα στον καρδιολόγο για να δούμε τι θα πει;" Η ιδέα μου ήταν να μπορέσω να έρθω εδώ για έξι μήνες ή ένα χρόνο. Η ιδέα ήταν να παίξω εδώ και μετά να πετάξω τα παπούτσια. Αυτό δεν συνέβη".

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ποτσετίνο απαντά σε θρύλο της Γιουνάιτεντ για τον χαρακτηρισμό "Οι χαμένοι του δισεκατομμυρίου"

Ο Λουίς Ενρίκε με ατάκα έπος αποχαιρέτησε τον Εμπαπέ από την Παρί πριν από την Παρί

News 24/7

24MEDIA NETWORK