Ο Νιγηριανός "Τόνι Σταρκ" ετοιμάζεται ν' αγοράσει ιστορική ομάδα της Αγγλίας

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται ν' αλλάξει ιδιοκτησιακό καθεστώς με τον Νιγηριανό, Ντοζί Μομπουοσί να θέλει να αγοράσει.

Ο Νιγηριανός "Τόνι Σταρκ" ετοιμάζεται ν' αγοράσει ιστορική ομάδα της Αγγλίας
PRINT SCREEN

Πολύ κοντά στην αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος βρίσκεται η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα στο Νησί (σ.σ. δείτε τι αναφέρουν οι Times).

Ο αγοραστής της ιστορικής αγγλικής ομάδας φαίνεται πως θα είναι ο Νιγηριανός, Ντοζί Μομπουοσί. Πρόκειται για πανίσχυρο επιχειρηματία που θα δραστηριοποιείται στο χώρο της ανάπτυξης της τεχνολογίας.

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ παλεύει για την άνοδο στην Premier League, ωστόσο έχει τιμωρηθεί με αποκλεισμό από οποιαδήποτε μεταγραφή λόγω οικονομικών προβλημάτων. Αυτή η κατάσταση, όμως, δεν μοιάζει ικανή να εμποδίσει την αγορά της ομάδας από τον Μομπουόσι. Μάλιστα, εάν το κλαμπ προβιβαστεί τότε το 18μηνο ban θα πάψει να ισχύει.

Μία από τις χρηματοοικονομικές εταιρείες που έχει δημιουργήσει ο επιχειρηματίας η αξία της εκτιμήθηκε στα 7 δισεκατομμύρια ευρώ. Ο Μομπουόσι, επίσης, έχει περάσει τον έλεγχο ιδιοκτητών και διευθυντών της EFL και όλα δείχνουν πως πολύ σύντομα θα είναι ο νέος ιδιοκτήτης της Σέφιλντ.

Διαβάστε περισσότερα

Γαλλία: Ο Βαράν έκανε "δώρο" στον Εμπαπέ με την αποχώρησή του

Μπάγερν: Το μυστικό της ρήτρας του Ζοάο Κανσέλο

Επίσημο! Τέλος από την εθνική Γαλλίας ο Βαράν

News 24/7

24MEDIA NETWORK