Πάχουμας: "Προσπαθούμε να συνηθίσουμε το νέο μας σκάφος"

Πάχουμας: "Προσπαθούμε να συνηθίσουμε το νέο μας σκάφος"
Οι Θανάσης Παχούμας και Βασίλης Πορτοσάλτε συμμετέχουν στο πρώτο γκρουπ των 49er στο Γιούρολιμπ της Αθήνας, καταλαμβάνοντας μετά το πέρας των δύο πρώτων ιστιοδρομιών την έβδομη θέση. Στην πρώτη κούρσα οι Παχούμας- Πορτοσάλτε κατέλαβαν την 12η θέση, ενώ στην δεύτερη ιστιοδρομία τα πήγαν καλύτερα καταλαμβάνοντας την 8η θέση.

«Το μοναδικό πρόβλημά μας είναι ότι δεν έχουμε συνηθίσει ακόμα το καινούργιο μας σκάφος» επισημάνει ο Θανάσης Παχούμας και συμπληρώνει:

«Ήρθε καθυστερημένα πριν από μιάμιση περίπου εβδομάδα, καθώς καθυστέρησαν οι διαδικασίες παραλαβής στο τελωνείο, καθώς το σκάφος ήρθε κατευθείαν από την Νέα Ζηλανδία. Ακόμα δεν το έχουμε μάθει στην εντέλεια με αποτέλεσμα να μην βρισκόμαστε στο επίπεδο που θα θέλαμε. Πάντως είμαστε ικανοποιημένοι από την παρουσία μας την πρώτη μέρα των αγώνων και πιστεύω ότι και στην συνέχεια θα τα πάμε ακόμα καλύτερα».

Ο Παχούμας αναφέρθηκε και σε κάποιες μικρές... αβλεψίες, από πλευράς της διοργάνωσης: «Έχουμε την συνήθεια ως Έλληνες να τα ετοιμάζουμε όλα την τελευταία στιγμή. Θα περίμενα να ήταν πιο πλήρης η διοργάνωση σε όλους τους τομείς. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει κάποιο επίσημο παράπονο, αλλά στις μεταξύ τους συζητήσεις οι ξένοι... γκρινιάζουν για κάποια θέματα» κατέληξε ο Παχούμας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK