ΠΑΕ Αρης: Είμαστε "καθαροί"

Ανακοίνωση αναφορικά με το θέμα που προέκυψε σχετικά με τον έλεγχο του ΣΔΟΕ εξέδωσε την Δευτέρα η ΠΑΕ Αρης

ΠΑΕ Αρης: Είμαστε "καθαροί"
Ανακοίνωση αναφορικά με το θέμα που προέκυψε σχετικά με τον έλεγχο του ΣΔΟΕ εξέδωσε την Δευτέρα η ΠΑΕ Αρης, στην οποία τονίζεται χαρακτηριστικά:

"Με μεγάλη μας έκπληξη διαπιστώσαμε σήμερα σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ότι, σύμφωνα με «πληροφορίες» οι οποίες προέρχονται από την Εισαγγελία Θεσσαλονίκης, ( αναρωτιόμαστε πως διαρρέουν ), στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ διατάχθηκε έλεγχος από το ΣΔΟΕ από τον Εισαγγελέα κ. Φλωρίδη, με αντικείμενα που άπτονται σοβαρών αδικημάτων ακόμα και του Ποινικού Κώδικα.

Θα θέλαμε να πληροφορήσουμε λοιπόν όλους αυτούς τους « καλο-θελητές» ,οι οποίοι μία ώρα μετά την πρώτη νίκη του ΑΡΗ στο πρωτάθλημα «ανακάλυψαν» όλη την σαπίλα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου όπως και άλλες φορές μόνο στον ΑΡΗ (υπόθεση ντοπαρίσματος ποδοσφαιριστή Μουράφσκι ,ποινικές ευθύνες μελών του Δ.Σ της ΠΑΕ ΑΡΗΣ για επεισόδια ,οικονομικά εγκλήματα και ατασθαλίες αλλά και άλλες πολλές περιπτώσεις ),ότι η ΠΑΕ ΑΡΗΣ από τις 17-6-2005 υπόκειται σε Τακτικό Ελεγχο από τα Περιφερειακά Ελεγκτικά Κέντρα (ΠΕΚ) Θεσσαλονίκης του Υπουργείου Οικονομικών αλλά ταυτόχρονα εδώ και δέκα μέρες και έλεγχο από Ορκωτούς Λογιστές για να κλείσει ο ισολογισμός της περιόδου 1-7-2004 έως 30-6-2005.

Η διαχειριστική περίοδος έως την 30-6-2000 έχει ελεγχθεί οριστικά και η ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποδέχθηκε και συμβιβάστηκε με την ΦΑΕ Θεσσαλονίκης και καταβάλλει κανονικά τα ποσά που της επιβλήθηκαν ,έχοντας ήδη προκαταβάλει την εξαμηνιαία δόση η οποία λήγει στις 30-10-2005.

Ο τακτικός έλεγχος για το διάστημα 1-7-2000 έως 30-6-2004 ολοκληρώνεται σύντομα ,ενώ για το διάστημα 1-7-2004 έως 30-4-2005 έγινε προσωρινός έλεγχος και συμβιβασμός και κατέβαλε ήδη 112.821,00 Ευρώ στην Β’ ΔΟΥ Θεσσαλονίκης στις 12-10-2005 με το τριπλότυπο υπ.αριθ. Α5286638 το 20% του επιβληθέντος ποσού.

Για τους παραπάνω λόγους καθώς και για το ότι είναι για πολλούς «εκνευριστικά» συνεπής με όλες της τις υποχρεώσεις προς το Δημόσιο ,η ΠΑΕ ΑΡΗΣ έχει πάντοτε φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, αδειοδοτήθηκε από την UEFA και την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αλλά και είναι αυτή την στιγμή η ΠΛΕΟΝ ΕΛΕΓΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (όχι μόνο αθλητική) στην Ελλάδα.

Με χαρά θα περιμένουμε οποιοδήποτε ακόμη έλεγχο από οποιοδήποτε το επιθυμεί αλλά θα αναμένουμε όμως και την ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ από όλους όσους σήμερα έχουν αναγάγει ως κυρίαρχο θέμα αντί την αγωνιστική ανάταση της ομάδας ,τους ελέγχους και την δήθεν «εγκληματική δραστηριότητα» της Διοίκησης αποπροσ-ανατολίζοντας για ακόμη μια φορά τον πολύπαθο και προβληματισμένο λαό του ΑΡΗ αλλιώς θα αναγκαστούμε να απευθυνθούμε, παρόλο που χαρακτηριζόμαστε ως δικομανείς, στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

Τα υπονοούμενα αλλά και οι ευθείες επιθέσεις ,που έχουν ως στόχο τον οικονομικό στραγγαλισμό της ομάδας ,δείχνουν στους φιλάθλους μας μέχρι που μπορούν να φθάσουν κάποιοι για να ικανοποιήσουν τις προσωπικές τους επιδιώξεις".

News 24/7

24MEDIA NETWORK