Πάλη:Ανικανοποίητος ο Θάνος

Πάλη:Ανικανοποίητος ο Θάνος
Ο Κώστας Θάνος μπορεί να κατέλαβε την τρίτη θέση στην κατηγορία των 96κ. στο «Κύπελλο Ακρόπολις», αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έμεινε ικανοποιημένος από την αγωνιστική εικόνα, που παρουσίασε στο συγκεκριμένο τουρνουά. «Η αλήθεια είναι ότι έδειξα να είμαι πολύ κουρασμένος. Δεν είχα την απαιτούμενη διάθεση για να αγωνιστώ, όπως εγώ θα ήθελα. Στο πρόσφατο τουρνουά της Φιλανδίας εμφανίστηκα πιο ορεξάτος. Η απόδοσή μου στο «Ακρόπολις» δεν έφθασε σε επιθυμητά επίπεδα, για αυτό και δεν είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνισή μου στο τουρνουά».

Ο τέταρτος Ολυμπιονίκης του Σίδνει πάντως παραδέχτηκε, ότι η Ομοσπονδία αθέτησε κάποιες υποσχέσεις που είχε δώσει στους αθλητές: «Η αλήθεια είναι ότι κάποια πράγματα δεν έγιναν όπως είχε δεσμευθεί να γίνουν η Ομοσπονδία. Έγιναν αρκετά λάθη από τους διαιτητές τα οποία θέλω να ελπίζω ότι δεν έγιναν εσκεμμένα. Δεν προβλήθηκαν, όπως θα έπρεπε, τα βίντεο των αγώνων, που οι παλαιστές είχαν καταθέσει ενστάσεις, γεγονός που πυροδότησε ακόμα περισσότερο το κλίμα».

Ο Θάνος αναφέρθηκε και στο θέμα του Μπούκη: «Ήταν απαράδεκτος ο τρόπους που αντέδρασε ο Γιώργος. Ακόμα και να είχε δίκιο το έχασε με αυτήν την συμπεριφορά του. Οι αθλητές θα πρέπει να δίνουν το καλό παράδειγμα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Τέτοιες συμπεριφορές εκθέτουν την χώρα μας διεθνώς».

Μετά το τέλος των αγώνων μίλησαν στους αθλητές ο Πάχτας και ο Ποζίδης: «Ο Γιώργος Ποζίδης μας έδωσε συγχαρητήρια για την εμφάνισή μας, ενώ ο Πάχτας από την μεριά του μας είπε ότι από κάποιους έμεινε ικανοποιημένος και από κάποιους όχι. Τα όποια παράπονα υπάρχουν από την μεριά των αθλητών θα συζητηθούν σε μια εβδομάδα, που θα συγκεντρωθεί και πάλι η Εθνική ομάδα στο Λουτράκι» τόνισε ο πρωταθλητής μας στα 96κ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK