Πάλη: Yπερψηφίστηκε ο οικονομικός ισολογισμός του 2003

Πάλη: Yπερψηφίστηκε ο οικονομικός ισολογισμός του 2003
Εν μέσω πολλών και σημαντικών απουσιών, πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, η τακτική γενική συνέλευση της Ελληνικής Ομοσπονδίας πάλης (ΕΟΦΠ). Μια συνέλευση, η οποία κύλησε πέραν του δέοντος ομαλά, παρά τα όσα είχαν ακουστεί τις προηγούμενες ημέρες για πιθανά... παρατράγουδα από πλευράς διαφόρων παραγόντων του αθλήματος. Ετσι, από τη στιγμή που δεν υπήρχε ο αντίλογος, ήταν φυσικό να υπερψηφιστούν τα θέματα της συνέλευση με πλήρη ομοφωνία 101 εκπροσώπων σωματείων, από τα 115 συνολικά που είχαν δικαίωμα ψήφου.

Τα θέματα ήταν:

- Εκθεση πεπραγμένων του Δ.Σ.
- Ειδικός απολογισμός διαχείρισης κρατικής επιχορήγησης περιόδου 1/1-31/12/2002
- Οικονομικός απολογισμός και ισολογισμός έτους 2003
- Εκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής για την οικονομική διαχείριση του Δ.Σ. - Προϋπολογισμός έτους 2004


Ο πρόεδρος της ΕΟΦΠ, Γιώργος Ποζίδης αναφερόμενος στα πεπραγμένα της διοίκησης της οποίας είναι επικεφαλής τόνισε ότι το ΔΣ κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου το άθλημα να οργανωθεί σε βάθος και να έλθουν επιτυχίες στους ολυμπιακούς αγώνες του 2004 που αποτελούν το μεγάλο στοίχημα για την φετινή χρονιά.

Από την πλευρά του, ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας Θόδωρος Συνοδινός τόνισε: «Η οικογένεια της πάλης βαδίζει πλέον ενωμένη, χωρίς διαφορές και εντάσεις με κοινό όραμα όλων να έλθουν επιτυχίες στη χώρα μας, ιδιαίτερα στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας που αποτελούν την ύψιστη πρόκληση και τον μεγάλο στόχο όλων όσων ασχολούνται με το άθλημα

News 24/7

24MEDIA NETWORK