Πινγκ-πονγκ: Η αποστολή για το παγκόσμιο ομαδικών αγωνισμάτων

Πινγκ-πονγκ: Η αποστολή για το παγκόσμιο ομαδικών αγωνισμάτων
Δύο νεαροί αθλητές που δεν έχουν συχνά τη δυνατότητα να παίζουν στη βασική τριάδα της εθνικής ομάδας ανδρών, συμπεριλήφθηκανστην αποστολή για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ομαδικών αγωνισμάτωντου Κατάρ. Στη διοργάνωση, η οποία θα διεξαχθεί στην Ντόχα από την 1 μέχριτις 7 Μαρτίου, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν έχει μεγάλαπεριθώρια διάκρισης, λόγω της απουσίας του Καλλίνικου Κρεάνγκα.

Eτσι, ο 25χρονος Κώστας Παπαγεωργίου και ο 23χρονος ΚώσταςΛαγογιάννης παίρνουν την ευκαιρία της πρώτης συμμετοχής σε ομαδικόεπίπεδο, στη σπουδαία διοργάνωση!Ο πρώτος ήταν παρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2001 στην Οζάκατης Ιαπωνίας, ο δεύτερος στο Παγκόσμιο ομαδικών το 2000 στην ΚουάλαΛουμπούρ της Μαλαισίας, αλλά με την εθνική δεν είχαν δώσει κανένα παιχνίδι.

"Το γεγονός ότι πάμε χωρίς τον Κρεάνγκα δυσκολεύει την αποστολή μας.Το επίπεδο της κατηγορίας είναι υψηλό και δεν μπορούμε να διεκδικήσουμετην πρώτη θέση και την άνοδο. Ευελπιστώ σε μία καλή εμφάνιση και ιδιαίτερααπό τους νεότερους, τον Παπαγεωργίου και τον Λαγογιάννη, που τους δίνεταιη ευκαιρία να αγωνιστούν στην πρώτη ομάδα. Κόντρα στις ισχυρέςαντιπάλους μας ελπίδες για νίκη έχουν μόνο ο Γκιώνης και ο Τσιόκας, χωρίςνα αποκλείω την έκπληξη από τα άλλα δυο παιδιά, που θα μοιραστούντις συμμετοχές», δήλωσε ο εθνικός προπονητής Νίκος Κωστόπουλος.Η εθνική γυναικών θ’ αγωνιστεί στη Second Division (τρίτη κατά σειρά)του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, αλλά για να πληροφορηθείτις αντιπάλους της πρέπει να περιμένει μέχρι την παραμονή της αναχώρησηςστο Κατάρ, αφού η κλήρωση θα γίνει στις 27 Φεβρουαρίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK