Ποδηλασία: 8ος ο Μπαρδής στην Κύπρο

Ποδηλασία: 8ος ο Μπαρδής στην Κύπρο
Στην Κύπρο βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Μπάρδης, όπου προετοιμάζεται υπό την καθοδήγηση του Ομοσπονδιακού προπονητή Γιώργου Κατσέλη, για να συμμετάσχει σε μια σειρά από διεθνείς αγώνες, που διεξάγονται στο «νησί της Αφροδίτης».

Χθες πραγματοποιήθηκε ο πρώτος διεθνής αγώνας της κατηγορίας Ε2 στο όρος Μαχαίρα, όπου ο Μπάρδης πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση από ελληνικής πλευράς καταλαμβάνοντας την 8η θέση:

«Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνισή μου. Ελπίζω να τα πάω ακόμα καλύτερα στους επόμενους αγώνες» τόνισε ο νεαρός πρωταθλητής, ο οποίος και αυτός ζει και αναπνέει με το όνειρο της πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς της Αθήνας:

«Όλα είναι ανοιχτά για την υπόθεση πρόκρισης. Το πιο πιθανό σενάριο είναι να δοθεί μια wild card σε αυτόν που θα κάνει τις καλύτερες εμφανίσεις μέχρι το τέλος της χρονιάς και μπορέσει να διακριθεί και στο test event. Όλα είναι ρευστά. Άλλοι υποστηρίζουν ότι μπορεί να προκριθεί άλλος ένας αθλητής μας, αυτός που θα καταφέρει να σπάσει το φράγμα της πρώτης εκατοντάδας στην παγκόσμια κατάταξη».

Στον διεθνή αυτό αγώνα μετείχαν αθλητές από την Ρουμανία, τις ΗΠΑ, την Τσεχία, την Βρετανία. Οι ξένοι ποδηλάτες δεν παρέλειπαν να ρωτούν τους αθλητές της ελληνικής αποστολής για διάφορα θέματα που αφορούν τους Ολυμπιακούς Αγώνες:

«Όπως είναι φυσικό τα θέματα της προετοιμασίας, αλλά και της Ολυμπιακής διαδρομής του μάουντεν μπάικ κεντρίζουν το ενδιαφέρον των ξένων αθλητών, οι οποίοι δεν παραλείπουν να μας ρωτάνε για αυτά τα θέματα σε κάθε διεθνή συνάντησή μας» κατέληξε ο Μπάρδης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK