Ποδηλασία: Η ίωση "λύγισε" τον Αναστασόπουλο

Ποδηλασία: Η ίωση "λύγισε" τον Αναστασόπουλο
Στην παγωμένη Μόσχα οι προσδοκίες της Εθνικής ομάδας πίστας για μια καλή παρουσία αποδείχθηκαν... μάταιες. Η ίωση που ταλαιπωρούσε τους ποδηλάτες μας καθόλη την διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας αποδείχθηκε καθοριστική για την απόδοσή τους στο πρώτο παγκόσμιο κύπελλο της χρονιάς, που φιλοξένησε η Ρωσική πρωτεύουσα.

Θύμα των χαμηλών θερμοκρασιών έπεσε και ο Βασίλης Αναστόπουλος, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από υψηλό πυρετό κατά την διάρκεια των αγώνων, με αποτέλεσμα να πραγματοποιήσει μια μέτρια εμφάνιση, τόσο στο ομαδικό πουρσουίτ, όσο και στο Μάντισον:

« Δυστυχώς δεν κατάφερα να ξεπεράσω την ίωση, που με είχε καταβάλλει με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιήσω την εμφάνιση, που θα ήθελα. Στο ομαδικό πουρσουίτ έσφιξα τα δόντια και προσπάθησα μαζί με τα παιδιά για μια καλή εμφάνιση, αλλά τελικά δεν καταφέραμε κάτι αξιόλογο. Στο Μάντισον έτρεξα μαζί με τον Ταμουρίδη στα προκριματικά, αλλά ουσιαστικά ήταν σαν να μην αγωνίστηκα, αφού ο πυρετός που με ταλαιπωρούσε δεν με άφησε καθόλου να συγκεντρωθώ» κατέληξε ο κορυφαίος Έλληνας ποδηλάτης.

Επόμενος σταθμός του αθλητή της Lucozade Sport Team είναι το Μεξικό, όπου θα προσπαθήσει μαζί με τους υπόλοιπους αθλητές της Εθνικής ομάδας να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα:

«Καλό θα ήταν να τελειώναμε την υπόθεση πρόκριση από την Μόσχα, αλλά ήταν πάνω από τις δυνάμεις μας να κάνουμε μια καλή εμφάνιση. Δεν έχουμε άλλη επιλογή, από το να στρέψουμε το ενδιαφέρον μας στο παγκόσμιο κύπελλο του Μεξικού» τόνισε ο Αναστόπουλος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK