Ποδηλασία: Πίστη για το καλύτερο

Ποδηλασία: Πίστη για το καλύτερο
Tην Τετάρτη τα ξημερώματα αναχωρεί η Εθνική ομάδα πίστας σπριντ για το Μεξικό, όπου σε τρεις περίπου εβδομάδες θα διεξαχθεί το δεύτερο Παγκόσμιο κύπελλο της χρονιάς. Οι σπριντέρ μας αισιοδοξούν ότι θα πραγματοποιήσουν μια καλή εμφάνιση στο Μεξικό, μένοντας ανεπηρέαστοι από τις αλλόκοτες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην συγκεκριμένη περιοχή.

«Πάμε νωρίτερα για να προσαρμοστούμε και στις καιρικές συνθήκες, αλλά και να μπορέσουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το παγκόσμιο κύπελλο, καθώς η συγκεκριμένη πίστα έχει κάποιες ιδιαίτερες απαιτήσεις» επισήμανε ο Δημήτρης Γεωργαλής, ο οποίος δεν κρύβει ότι οι πιστέρ μας μπορούν να πετύχουν κάτι καλό:

«Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά λόγια... Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε τις προκρίσεις για το παγκόσμιο πρωτάθλημα» επισήμανε ο Γεωργαλής. Η ευχάριστη πάντως είδηση της μέρας προέρχεται από το οικονομικό... δελτίο της Ομοσπονδίας, καθώς ειδοποιήθηκαν οι αθλητές ότι την επόμενη εβδομάδα θα πάρουν τα πριμ του 2002. «Μας ειδοποίησαν από την Ομοσπονδία να συγκεντρώσουμε τα δικαιολογητικά, ώστε να πάρουμε τα πριμ του 2002. Κάτι είναι και αυτό...» κατέληξε ο Τρικαλινός ποδηλάτης.

Ο Λάμπρος Βασιλόπουλος τόνισε ότι η φετινή προετοιμασία ήταν πολύ δυνατή, γεγονός που τον κάνει αισιόδοξο για την συνέχεια: « Η αλήθεια είναι ότι αυτό το παγκόσμιο κύπελλο στο Μεξικό είναι λίγο περίεργο.

Αναμένουμε έντονο ανταγωνισμό, καθώς βρισκόμαστε σε Ολυμπιακή χρονιά και σίγουρα σε αυτά τα παγκόσμια κύπελλα θα συγκεντρώνονται περισσότεροι αθλητές. Είμαι αισιόδοξος, γιατί έχουμε κάνει μια καλή προετοιμασία. Θα κυνηγήσουμε τις προκρίσεις για το παγκόσμιο πρωτάθλημα, ώστε να απαλλαγούμε από το άγχος της πρόκρισης στα επόμενα παγκόσμια κύπελλα».

Ο Μπάργκας παραλίγο να πέσει θύμα μιας ασυνεννοησίας με την Ομοσπονδία: «Στην αρχή μας είχαν πει ότι θα φεύγαμε στις 19 και είχα μείνει με αυτήν την εντύπωση. Ευτυχώς όμως η παρεξήγηση λύθηκε εγκαίρως και έτσι δεν αντιμετώπισα και άλλα... απρόοπτα γεγονότα» επισήμανε ο Κλεάνθης Μπάργκας, ο οποίος δεν έκρυψε και αυτός την αισιοδοξία του για το παγκόσμιο κύπελλο του Μεξικού:

«Πιστεύω ότι βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα καταφέρουμε τον στόχο μας, που είναι οι προκρίσεις για το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Δεν μας πτοούν τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, καθώς στο σημείο που έχουμε φθάσει το μυαλό μας βρίσκεται μόνο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μας».

News 24/7

24MEDIA NETWORK