Ποδηλασία: Στερεύει η υπομονή

Ποδηλασία: Στερεύει η υπομονή
Η λαμπερή γιορτή που διοργάνωσε χθες η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας για να τιμήσει τους κορυφαίους ποδηλάτες του 2003, επισκιάστηκε από τα δικαιολογημένα παράπονα των αθλητών της εθνικής ομάδας για το γεγονός ότι παραμένουν για έκτο μήνα απλήρωτοι, τη στιγμή μάλιστα που διανύουμε Ολυμπιακή χρονιά.

«Τα πράγματα έχουν φθάσει στο απροχώρητο›, επεσήμανε ο Δημήτρης Γεωργαλής και συμπλήρωσε: «Είπαμε ότι είμαστε ρομαντικοί και θα συνεχίσουμε μέχρι τέλος γιατί αυτό που κάνουμε το αγαπάμε και το πονάμε. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας αποτελεί όνειρο ζωής για μας, αλλά δεν πρέπει αυτό να το εκμεταλλεύονται κάποιοι. Είμαστε για έκτο μήνα απλήρωτοι κάτι το οποίο επισημάναμε στο Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας καθώς και στον Βασίλη Διαμαντόπουλο, τον έφορο της εθνικής ομάδας. Θα πρέπει η ομοσπονδία να πιέσει ακόμα περισσότερο, ώστε να μας δοθούν επιτέλους τα χρήματα. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας μόνο με το φιλότιμο" κατέληξε ο Γεωργαλής.

Ο Ελληνας πρωταθλητής αναφέρθηκε και στο θέμα του ποδηλατοδρομίου των Τρικάλων. «Δυστυχώς όπως δείχνουν τα πράγματα θα είναι έτοιμο Ιούνιο ή Ιούλιο. Αυτό σημαίνει ότι μετά το παγκόσμιο κύπελλο του Μεξικού θα αναγκαστούμε να προετοιμαστούμε και πάλι στο εξωτερικό και κατά πάσα περίπτωση στην Αυστρία. Είμαστε ίσως το πιο ριγμένο άθλημα, καθώς αναγκαζόμαστε να προπονούμαστε συνεχώς εκτός Ελλάδας. Φαίνεται όμως ότι κανείς δεν συγκινείται από τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουμε› τόνισε ο Γεωργαλής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK