Πυγμαχία: Επιστρέφει η αποστολή από Ρουμανία

Πυγμαχία: Επιστρέφει η αποστολή από Ρουμανία
Το απόγευμα της Τρίτης, 10 Φεβρουαρίου, θα γίνει στη Ρουμανία η τελευταία προπόνηση της ελληνικής αποστολής, που βρίσκεται εκεί από τις αρχές του μήνα. Η κοινή προετοιμασία των δύο χωρών, στην οποία πήραν μέρος επίσης Μολδαβία και Κύπρος, ολοκληρώνεται χωρίς προβλήματα, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (18/02-01/03, Κροατία).

«Όλα πήγαν καλά. Δεν είχαμε τραυματισμούς και τα παιδιά πήγαν καλά και στις προπονήσεις και στο σπάρινγκ που δώσαμε. Σήμερα έχουμε την τελευταία μας προπόνηση και αύριο επιστρέφουμε στην Ελλάδα›, δήλωσε από τη Ρουμανία ο Εθνικός προπονητής, Πίο Εφραΐν Μαρτίνεθ Σίλβα. Η ελληνική αποστολή αντιμετώπισε λίγο κρύο τις τελευταίες ημέρες της παραμονής της στη Ρουμανία, ωστόσο, όλοι οι πυγμάχοι μας, όπως και το προπονητικό τιμ, εκφράζουν την ικανοποίησή τους από τη φιλοξενία των Ρουμάνων.

Οι δεκατρείς πυγμάχοι μας που βρίσκονται στη Ρουμανία είναι οι: Θοδωρής Κοντοζίδης (51κ., Εθνικός Κοζάνης), Γιάννης Μονοκάνδυλος (54κ., Απόλλων Καλαμαριάς), Οδυσσέας Σαρίδης (57κ., Πανελλήνιος), Μάριος Καπερώνης (60κ., ΕΑ Πατρών), Ορέστης Σαρίδης (60κ., Πανελλήνιος), Γκεβόργκ Γκαλστιάν (64κ., ΠΑΟΚ), Θοδωρής Κοτάκος (69κ., Παναθηναϊκός), Παναγιώτης Καρανικολής (69κ., Μαχητών Νέας Περάμου), Γιώργος Γαζής (75κ., Εθνικός Κοζάνης), Ηλίας Παυλίδης (81κ., ΠΑΟΚ), Σπύρος Κλαδούχας (91κ., Παναθηναϊκός), Εδουάρδος Κεσσιάν (91κ., Πανελλήνιος) και Θανάσης Σταυρούδης (+91κ., ΠΑΟΚ). Κοντά τους βρίσκονται, εκτός του Κουβανού Εθνικού προπονητή, οι Πανταζής Μαρκάκης και Βλαδίμηρος Ουρκουντίνοφ.

Οι προπονήσεις της ελληνικής Εθνικής ομάδας θα συνεχιστούν από την Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου στο αθλητικό κέντρο του Αγίου Κοσμά, ενώ πέντε ημέρες μετά, 17 του μήνα, οι δέκα από τους δεκατρείς που πήραν μέρος στην προετοιμασία, θα πάνε στην Κροατία να εκπροσωπήσουν τα ελληνικά χρώματα στο Ευρωπαϊκό της Κροατίας, που αποτελεί παράλληλα και προ-ολυμπιακό τουρνουά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK