Πυγμαχία: Ικανοποίηση Κλαδούχα και Παυλίδη

Πυγμαχία: Ικανοποίηση Κλαδούχα και Παυλίδη
Ικανοποιημένοι από τη «συνεργασία› τους με τους Ρουμάνους πυγμάχους, εμφανίζονται τα μέλη της ελληνικής αποστολής, που προετοιμάζονται εκεί ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ανδρών, που θα γίνει στην Κροατία (18/02-01/03).

Ο Ηλίας Παυλίδης και ο Σπύρος Κλαδούχας, με δηλώσεις τους από τη Ρουμανία, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την κοινή προετοιμασία με τους πυγμάχους της χώρας. «Δουλεύομε σε φουλ ρυθμούς, έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι για το Ευρωπαϊκό. Οι Ρουμάνοι είναι καλοί αθλητές και μας βοηθούν›, δήλωσε ο Ηλίας Παυλίδης, πρωταθλητής του ΠΑΟΚ στα 81 κιλά. Από την άλλη, ο Σπύρος Κλαδούχας του Παναθηναϊκού (91κ.) είπε: «Η τοποθεσία είναι πολύ καλή. Συνεχίζουμε προπονήσεις σε εντατικούς ρυθμούς και είναι καλό που κάνουμε κοινή προετοιμασία με τους Ρουμάνους. Βλέπουμε καινούρια πρόσωπα και ανανεωνόμαστε. Επίσης, υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην Εθνική, καθώς είμαστε όλοι την ημέρα μαζί. Τέτοιο είδους προετοιμασίες βοηθούν από όλες τις πλευρές›.

Την αποστολή αποτελούν οι Θοδωρής Κοντοζίδης (51κ., Παναθηναϊκός), Γιάννης Μονοκάνδυλος (54κ., Απόλλων Καλαμαριάς), Οδυσσέας Σαρίδης (57κ., Πανελλήνιος), Μάριος Καπερώνης (60κ., ΕΑ Πατρών), Ορέστης Σαρίδης (60κ., Πανελλήνιος), Γκεβόργκ Γκαλστιάν (64κ., ΠΑΟΚ), Θοδωρής Κοτάκος (69κ., Παναθηναϊκός), Παναγιώτης Καρανικολής (69κ., Μαχητών Νέας Περάμου), Γιώργος Γαζής (75κ., Εθνικός Κοζάνης), Ηλίας Παυλίδης (81κ., ΠΑΟΚ), Σπύρος Κλαδούχας (91κ., Παναθηναϊκός), Εδουάρδος Κεσσιάν (91κ., Πανελλήνιος) και Θανάσης Σταυρούδης (+91κ., ΠΑΟΚ). Κοντά στους πρωταθλητές μας βρίσκονται επίσης ο Εθνικός προπονητής, ο Κουβανός Πίο Εφραΐν Μαρτίνεθ Σίλβα και οι Πανταζής Μαρκάκης και Βλαδίμηρος Ουρκουντίνοφ.

Η ελληνική αποστολή θα παραμείνει στη Ρουμανία μέχρι και τις 11 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια, θα επιστρέψει στην Ελλάδα και στις 17 του μήνα, οι δέκα από δεκατρείς πυγμάχους που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη Ρουμανία, θα αναχωρήσουν για την πόλη Πούλα της Κροατίας, για να πάρουν μέρος στο Ευρωπαϊκό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK