Πυγμαχία: Κρεμάει τα γάντια ο Λιούις

Πυγμαχία: Κρεμάει τα γάντια ο Λιούις
Eτοιμος να κρεμάσει τα γάντια του είναι ο Λένοξ Λιούις. Όπως αναφέρουν τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης ο 38χρονος πυγμάχος θα δώσει την Παρασκευή το πρωί συνέντευξη τύπου, στην οποία και θα ανακοινώσει την απόφασή του να εγκαταλείψει την ενεργό δράση μετά από 14 χρόνια καριέρας.

Ο διεθνούς φήμης μποξέρ έχει να αγωνιστεί από τον περασμένο Ιούνιο, όταν και υπερασπίστηκε επάξια τον τίτλο του (World Boxing Council) εναντίον του Ουκρανού, Βαλερί Κλίτσκο, ο οποίος όμως ζήτησε ρεβάνς.

Η παγκόσμια ομοσπονδία του αθλήματος του όρισε ως τελική ημερομηνία για να δώσει την απάντησή του την 1η Μαρτίου, όταν και ο Λιούις θα πρέπει να αποφασίσει αν θα επανέλθει και πάλι στα ρινγκ. Όμως το αν θα δεχθεί τελικά την πρόκληση του Ουκρανού μποξέρ θα το πει την Παρασκευή στη συνάντηση που θα έχει με τους δημοσιογράφους.

Στην 14χρονη καριέρα του ο Λιούις έχει ηττηθεί μόλις σε δύο αγώνες, ενώ το 1988 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Σεούλ για λογαριασμό του Καναδά. Το 1992 κατέκτησε τον παγκόσμιο τίτλο, ενώ το 1999 σε ένα συγκλονιστικό αγώνα επικράτησε στα σημεία του Εβάντερ Χόλιφιλντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK