Πυγμαχία: Νέες Καταγγελίες από τον Αρμάγο

Πυγμαχία: Νέες Καταγγελίες από τον Αρμάγο
«Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ!»

«ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ»

Οι... γκάφες της σημερινής διοίκησης της Ομοσπονδίας φαίνεται ότι δεν έχουν τελειωμό... Πρόσφατα μοιράστηκε στους συλλόγους η προκήρυξη του Πρωταθλήματος εφήβων της φετινής αγωνιστικής χρονιάς και αρκετοί προπονητές δεν έκρυβαν την έκπληξη τους από τις νέες... εμπνεύσεις των ιθυνόντων της Ομοσπονδίας.

Ο Γιώργος Αρμάγος, προπονητής του Αίολου δεν διστάζει να χαρακτηρίσει την συγκεκριμένη προκήρυξη ως παράνομη και καλεί όλους τους προπονητές να αντιδράσουν δυναμικά στα τεχνάσματα της ΕΟΠ:

«Χθες την έλαβα την συγκεκριμένη προκήρυξη και πραγματικά δεν μπορώ να κρύψω την αγανάκτησή μου. Το βασικό νόημα της συγκεκριμένης προκήρυξης είναι ότι ένας έφηβος αθλητής, γεννηθείς το 1986, ο οποίος έχει συμμετάσχει στην Α’ κατηγορία δεν μπορεί να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα των εφήβων. Το γεγονός αυτό με έχει πραγματικά εξοργίσει και δεν κρύβω ότι συμβουλεύτηκα και τον δικηγόρο μου, ο οποίος μου τόνισε κατηγορηματικά ότι κάτι τέτοιο είναι παράνομο. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην περυσινή προκήρυξη είχε επισημανθεί ότι οι αθλητές που είχαν γεννηθεί το 1986 μπορούσαν να αγωνιστούν στο φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα, ανεξαρτήτως αν έχουν αγωνισθεί στα πανελλήνια νέων, Β’ και Α’ ανδρών του 2003. Η φετινή προκήρυξη αλλάζει αυτά τα δεδομένα και ξαφνικά κάποιοι... αποφάσισαν να αλλάξουν αυτά που ίσχυαν. Είναι εμφανές ότι τέτοιες αλχημείες γίνονται για να προστατευτούν αθλητές συγκεκριμένων σωματείων, τα οποία ανήκουν στο άρμα της τωρινής διοίκησης της Ομοσπονδίας. Αυτή η απόφαση της Ομοσπονδίας είναι σκανδαλώδης, αν αναλογιστεί κανείς ότι πέρυσι ίσχυε ένα άλλο καθεστώς στην προκήρυξη των πρωταθλημάτων. Αυτά τα πράγματα είναι γελοία, καθώς δεν επιτρέπουν σε αθλητές - έφηβους να αγωνιστούν στα πρωταθλήματα της κατηγορίας τους. Με αυτήν την απόφαση έχει θορυβηθεί και ο προπονητής της Κοζάνης, ενώ υπάρχουν και άλλοι συνάδελφοι, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να προβούν δυναμικές κινητοποιήσεις. Αυτή η προκήρυξη δεν πρέπει να γίνει από κανέναν αποδεκτή».

Η κακοκαιρία που έπληξε την χώρα τις προηγούμενες μέρες ανάγκασε την Ομοσπονδία να αναβάλλει την ετήσια Γενική Συνέλευση, η οποία αναμένεται να διεξαχθεί αρχές Μαρτίου. Η ακριβής ημερομηνία ίσως να ανακοινωθεί στο σημερινό συμβούλιο, με τον τωρινό πρόεδρο της ΕΟΠ, τον κ. Μακρυνό να είναι αρκετά θορυβημένος από την δυναμική της Ενωτικής Κίνησης Φίλων Πυγμαχίας, στην οποία ηγείται ο Γιάννης Πετρόπουλος. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κ. Μακρυνός έχει φθάσει στο σημείο να παίρνει προσωπικά τηλέφωνο τους συμβούλους ζητώντας τους να δώσουν το παρών στο συμβούλιο, ώστε να έχει απαρτία. Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για την σημερινή διοίκηση της Ομοσπονδίας, η οποία βρίσκεται με το ένα πόδι στην έξοδο...

«Έφτασε η ώρα να αλλάξουν τα πράγματα... Μακάρι να είχε γίνει η γενική συνέλευση το προηγούμενο Σάββατο για να μπορέσει να... αναπνεύσει επιτέλους το άθλημα, το οποίο... ασφυκτιά υπό την καθοδήγηση των σημερινών διοικούντων» τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αρμάγος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK