Πυγμαχία: Στα σκαριά το πρώτο σπάρινγκ Ρουμάνων-Ελλήνων

Πυγμαχία: Στα σκαριά το πρώτο σπάρινγκ Ρουμάνων-Ελλήνων
Την Παρασκευή θα γίνει το πρώτο σπάρινγκ Ελλήνων - Ρουμάνων στη Ρουμανία. Και Μολδαβοί παίρνουν μέρος στην κοινή προετοιμασία ενόψει του Ευρωπαϊκού

Οι Έλληνες πυγμάχοι περνούν την τρίτη ημέρα της κοινής τους προετοιμασίας με τους Ρουμάνους, στην πόλη «Σίτι Μολδάβι›, που βρίσκεται περίπου 300χλμ. μακριά από την πρωτεύουσα της χώρας, το Βουκουρέστι.

Στην κοινή προετοιμασία, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Κροατίας (18/02-01/03), που αποτελεί παράλληλα και προ-ολυμπιακό τουρνουά, έχουν προστεθεί και πυγμάχοι της Εθνικής Μολδαβίας, ενώ την Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, θα γίνει το πρώτο σπάρινγκ, με τη συμμετοχή αθλητών και από τις τρεις χώρες που μετέχουν στο καμπ. «Γίνεται πολύ καλή δουλειά. Δεν έχουμε προβλήματα. Μας προσέχουνε πολύ οι Ρουμάνοι. Τα δωμάτια είναι πολύ καλά και άνετα. Το γυμναστήριο δεν είναι βέβαια σαν το δικό μας στον Άγιο Κοσμά, όμως, αυτό που μετράει είναι που έχουμε δυνατούς αντίπαλους›, δήλωσε από τη Ρουμανία ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Πανταζής Μαρκάκης.

Κοντά στους πρωταθλητές μας βρίσκονται επίσης ο Εθνικός προπονητής, ο Κουβανός Πίο Εφραΐν Μαρτίνεθ Σίλβα και ο Βλαδίμηρος Ουρκουντίνοφ. Την αποστολή αποτελούν οι εξής δεκατρείς αθλητές: Θοδωρής Κοντοζίδης (51κ., Παναθηναϊκός), Γιάννης Μονοκάνδυλος (54κ., Απόλλων Καλαμαριάς), Οδυσσέας Σαρίδης (57κ., Πανελλήνιος), Μάριος Καπερώνης (60κ., ΕΑ Πατρών), Ορέστης Σαρίδης (60κ., Πανελλήνιος), Γκεβόργκ Γκαλστιάν (64κ., ΠΑΟΚ), Θοδωρής Κοττάκος (69κ., Παναθηναϊκός), Παναγιώτης Καρανικολής (69κ., Μαχητών Νέας Περάμου), Γιώργος Γαζής (75κ., Εθνικός Κοζάνης), Ηλίας Παυλίδης (81κ., ΠΑΟΚ), Σπύρος Κλαδούχας (91κ., Παναθηναϊκός), Εδουάρδος Κεσσιάν (91κ., Πανελλήνιος) και Θανάσης Σταυρούδης (+91κ., ΠΑΟΚ).

Οι Έλληνες πρωταθλητές και δευτεραθλητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών Α' Κατηγορίας που έγινε στη Φλώρινα, θα παραμείνουν στη Ρουμανία μέχρι και τις 11 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια, θα επιστρέψουν στην Ελλάδα και στις 17 του μήνα, οι δέκα από αυτούς, θα αναχωρήσουν για την πόλη Πούλα της Κροατίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK