Σπουδές Μουσικής Τεχνολογίας & Ηχοληψίας για εκλεκτούς!

Στο κέντρο της Αθήνας, στη Σταδίου 26 δημιουργήθηκε από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 το πιο σύγχρονο κτήριο Επαγγελματικής Κατάρτισης στην Ελλάδα.

Σπουδές Μουσικής Τεχνολογίας & Ηχοληψίας για εκλεκτούς!

Αισθητικά άψογο, διαρρυθμισμένο από κορυφαίους επαγγελματίες για τους επαγγελματίες του μέλλοντος και διαθέτοντας highend εξοπλισμό για όλες τις προσφερόμενες ειδικότητες, τα εργαστηριακά μαθήματα και οι handson σπουδές περνούν σε άλλο επίπεδο.

Οι εργαστηριακοί χώροι που έχουν δημιουργηθείαπό τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 για τις Σπουδές σε Μουσική Τεχνολογία και Ηχοληψία κλέβουν τις εντυπώσεις χάρη στην αισθητική τους και στον εξοπλισμό που έχει επιλεχθεί πάντα σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες ανάγκες της αγοράς και την πάντα ζητούμενη τεχνολογική υπεροχή.

Σπουδές Μουσικής Τεχνολογίας & Ηχοληψίας για εκλεκτούς!

Στην αίθουσα Μουσικής Τεχνολογίας ο συνδυασμός της κάρτας ήχου Apollo X8pHeritage, του ManleyMassive EQ, του compressor API 2500+ και του προενισχυτή μικροφώνων Manley VoxBox «ακούγονται» από τα studiomonitors FocalTrio 6 Be προσφέροντας τεχνική αρτιότητα και δυνατότητες, που δεν συναντά κανείς σε εκπαιδευτικό περιβάλλον παρά μόνο σε κορυφαία επαγγελματικά studios.

Σπουδές Μουσικής Τεχνολογίας & Ηχοληψίας για εκλεκτούς!

Στην αίθουσα Ηχοληψίας «καρδιά» του εργαστηρίου είναι η δημοφιλής Digico S21 μια επιλογή ξεκάθαρα προσανατολισμένη στη live Ηχοληψία, στο πεδίο δηλαδή που οι απόφοιτοι ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 θα έχουν τις περισσότερες ευκαιρίες καριέρας μέσω του Γραφείου Σταδιοδρομίας της Σχολής. Σε συνδυασμό με το πλήρως εξοπλισμένο booth όπου συναντάμε κορυφαία brands της αγοράς ( Neumann, Marshall, Fender, Roland, Sennheiser, Shure, AKG, Electrovoice, Tama, Ibanez, Bugeraetc. η διαδικασία του εργαστηριακού μαθήματος ανεβαίνει σε υψηλά επαγγελματικά επίπεδα.

Σπουδές Μουσικής Τεχνολογίας & Ηχοληψίας για εκλεκτούς!
  • Κλείσε επίσκεψη για μια προσωπική ξενάγηση στις hi-end εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, στη Σταδίου 26!

Στη διάθεση των σπουδαστών για τα μαθήματα σε περιβάλλον αίθουσας υπολογιστών βρίσκονται πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια με τα τελευταίας γενιάς iMacPink για iOS λειτουργικό και τα “gamingmonsters” της InfinityGear για λειτουργικό Windows. Εκεί το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 τους παρέχει για χρήση τα Midi Keyboard Arturia minilab MKII, ένα keyboard ανά σπουδαστή!

Σπουδές Μουσικής Τεχνολογίας & Ηχοληψίας για εκλεκτούς!

Το πιο συναρπαστικό κομμάτι των σπουδών στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 είναι η δωρεάν διάθεση των εργαστηρίων στους τυχερούς σπουδαστές που θα προλάβουν να κλείσουν τη θέση τους για να στελεχώσουν τα τμήματα Οκτωβρίου 2022! Έτσι θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να εξασκηθούν, να δημιουργήσουν δικά τους projects και να έχουν συνεχή επαφή με εξοπλισμό που θα ζήλευαν και επαγγελματίες!

Σπουδές Μουσικής Τεχνολογίας & Ηχοληψίας για εκλεκτούς!

Οι Αίθουσες Ηχοληψίας και Μουσικής Τεχνολογίας διαμορφώθηκαν ακουστικά σύμφωνα με μελέτη και υλικά της εταιρίας Vicoustic και η εφαρμογή πραγματοποιήθηκε από εξειδικευμένους τεχνικούς της ArtMediaCloud. Η εταιρία «Ζάχος music store» είχε τη συνολική επίβλεψη του εξοπλισμού των εργαστηρίων, ενώ οι εταιρίες AthensPro Audio και Kariotis Audio & Lighting ήταν οι κύριοι προμηθευτές του έργου και συνεισέφεραν με την τεχνογνωσία και τους οίκους που αντιπροσωπεύουν σε ένα κορυφαίο σπουδαστικό περιβάλλον.

News 24/7

24MEDIA NETWORK