Στοχεύει σε μετάλλιο η Χρυσοχου

Στοχεύει σε μετάλλιο η Χρυσοχου
Το φετινό Γιούρολιμπ της Αθήνας αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δυνατό, καθώς αποτελεί βρίσκεται στην λίστα των αγώνων, που διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην υπόθεση πρόκριση για τους Ολυμπιακούς της Αθήνας. Για αυτό ακριβώς το λόγο αναμένονται να συμμετάσχουν όλα τα μεγάλα ονόματα σε όλες τις κλάσεις.

Ο Άκης Χρυσοχού μπορεί να μην... αγχώνεται για την Ολυμπιακή πρόκριση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο αθλητής της Lucozade Sport Team δεν ενδιαφέρεται να έχει ένα καλό ξεκίνημα στην πρώτο διεθνή αγώνα του για την φετινή σεζόν:

«Σίγουρα αποτελεί πρόκληση για μένα το γεγονός ότι συμμετέχουν όλα τα μεγάλα ονόματα των Μιστράλ, για αυτό και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Βρίσκομαι σε καλή κατάσταση, καθώς η προετοιμασία με την Προολυμπιακή ομάδα κύλησε άψογα. Είμαι έτοιμος για μια καλή εμφάνιση και πιστεύω ότι μπορώ να χτυπήσω και μετάλλιο. Πριν από μιάμιση εβδομάδα περίπου γυμναζόμασταν μαζί με την Εθνική ομάδα της Ισπανίας και της Γαλλίας και είχα μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να μετρήσω τις δυνάμεις μου, έστω και στην προπόνηση, με κάποιους πολύ καλούς αθλητές. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να δείξω σε αυτήν την σημαντική διοργάνωση τον καλύτερό μου εαυτό» κατέληξε ο Χρυσοχού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK