Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Τα τηλέφωνα που μπορούν να επικοινωνούν οι συγγενείς των επιβατών

Στη δημοσιότητα δόθηκε από την Πυροσβεστική τηλεφωνική γραμμή για την ενημέρωση όσον αφορά το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Η επιχείρηση έρευνας και απεγκλωβισμού είναι σε εξέλιξη.

,  1  2023.      Hellenic Train,       :       IC 62       . 
( /EUROKINISSI)
Εικόνες από το σημείο της τραγωδίας EUROKINISSI

Τηλεφωνική γραμμή για την ενημέρωση των συγγενών όσων επέβαιναν στο τρένο που κατευθυνόταν προς Θεσσαλονίκη και συγκρούστηκε με την εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη δόθηκε στη δημοσιότητα.

Οι συγγενείς των επιβατών της μοιραίας αμαξοστοιχίας, μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 2410-683175 και 76.

Σε εξέλιξη η επιχείρηση απεγκλωβισμού

Σύμφωνα με τις έκτακτες ανακοινώσεις για την τραγωδία στα Τέμπη, της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, "η επιχείρηση έρευνας και απεγκλωβισμού είναι σε εξέλιξη".

Όπως είπε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Γιάννης Αρτοποιός, «οι προσπάθειες έχουν επικεντρωθεί στα δύο πρώτα βαγόνια. Ο αριθμός των νεκρών είναι 32 ενώ σε νοσηλεία είναι 53 τραυματίες».

Από την πλευρά της η εκπρόσωπος της Αστυνομίας, σημείωσε: «Οι οικείοι και οι συγγενείς των επιβατών της αμαξοστοιχίας, μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2410683175 – 76 για να πάρουν πληροφορίες για τους επιβάτες που μετακινήθηκαν με ασφάλεια στη Θεσσαλονίκη και για όσους νοσηλεύονται».

News 24/7

24MEDIA NETWORK