Τέννις: Εχασε τίτλο στο Παρίσι η Λένα

Τέννις: Εχασε τίτλο στο Παρίσι η Λένα
Μετά την ήττα της στο μονό από την Μαρία Λορέντσο Σάντσεθ με 6/2, 4/6, 6/4, η Λένα Δανιηλίδου έχασε και στο διπλό του μεγάλου τουρνουά «Γκάζ Ντε Φρανς» του Παρισιού. Με την παρτενέρ της Σλοβάκα Χαντούκοβα ηττήθηκαν από τις Ντενίν (Γαλλία), Παλάγια (Κροατία) 6/4, 6/4. Η Δανιηλίδου οπισθοχώρησε στο Νο 33 της παγκόσμιας κατάταξης στο μονό, ενώ στο διπλό είναι Νο 66 αυτή την εβδομάδα. Από την πλευρά της η Ζαχαριάδου είναι Νο 402 στο μονό και 211 στο διπλό και τέλος η Κυπριτίδου 762 στο μονό.

Η Εθνική Ανδρών επέστρεψε σήμερα το πρωί από τη Χαράρε της Ζιμπάμπουε , καταταλαιπωρημένη και ύστερα από πολύωρο ταξίδι. Οικονομίδης και Αλεξίου που έπεσαν θύματα δυσεντερίας ήταν ιδιαίτερα καταπονημένοι. Τώρα η Ελληνική Ομάδα περιμένει την αναμέτρηση του Απριλίου ανάμεσα σε Νότιο Αφρική και Σλοβακία για να μάθει τον αντίπαλό της. Υπενθυμίζεται πως θα παίξει το Σεπτέμβριο με τον ηττημένο του αγώνα αυτού για την παραμονή στην κατηγορία Ι της Ευρωαφρικανικής Ζώνης του Κυπέλλου Ντέιβις. Πάντως με την Σλοβακία (αν και εφόσον παίξει η Εθνική μας) το παιχνίδι θα γίνει στην Αθήνα, ενώ στην άλλη περίπτωση με τη Νότιο Αφρική θα γίνει κλήρωση για την έδρα.

Ο Οικονομίδης είναι Νο 250 στον κόσμο αυτή την εβδομάδα (καλύτερος Έλληνας) και ακολουθούν Μαζαράκης 287, Αλεξίου 535, Γιακούποβιτς 610, Πέππας 658, Ροβάς 762, Αγγελίνος 785. Στο διπλό, η σειρά είναι: Γιακούποβιτς 481, Καραγιάννης 529, Αλεξίου 588, Αγγελίνος 676, Οικονομίδης 781. Στο Σατελάϊτ της Αγγλίας ο Ροβάς αποκλείστηκε στο δεύτερο προκριματικό γύρο και ο Πέππας στον πρώτο γύρο του κυρίως ταμπλό από τον Άγγλο Χίλτον 6/1, 6/3.

24MEDIA NETWORK