Tέννις: Σκέψεις αποχώρησεις για Ντάβενπορτ

Tέννις: Σκέψεις αποχώρησεις για Ντάβενπορτ
H σκέψη του "αντίο" κυριαρχεί στο μυαλό της Λίντσεϊ Ντάβενπορτ. Η αμερικανίδα τενίστρια έφτασε μέχρι τα προημιτελικά στο Αυστραλιανό Οπεν, ενώ βρίσκεται στο Νο 5 της παγκόσμιας κατάταξης. Παρόλα αυτά, σκέφτεται έντονα το ενδεχόμενο να αποχωρήσει, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Δεν θέλω να με θυμούνται ως την ...αιώνια των προημιτελικών"

Εννοεί φυσικά ότι έχει να κατακτήσει τίτλο σε Grand Slam από τις αρχές του 2000, όταν είχε κατακτήσει το Οπεν της Μελβούρνης. Νωρίτερα, το ΄99 πήρε τον τίτλο στο Γουίμπλεντον και την περασμένη χρονιά το US Open. Η Λίντσεϊ Ντάβενπορτ, άλλοτε Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, που πέρυσι κέρδισε μόνο έναν τίτλο, στο τουρνουά του Τόκιο (Pan Pacific), δήλωσε: "Σίγουρα πλέον το σκέφτομαι περισσότερο από ποτέ. Εχω καιρό να σημειώσω μια μεγάλη νίκη σε Grand Slam και τώρα πια δεν κερδίζω τόσους τίτλους όσους παλιότερα".

Η 27χρονη τενίστρια, που έκανε πρόσφατα έναν επιτυχημένο γάμο, σκέφτεται πολύ σοβαρά να εγκαταλείψει την αγωνιστική δράση και για αυτόν τον λόγο. "Ουσιαστικά είμαι φρεσκοπαντρεμένη. Επίσης δεν έχω μεγάλες επιτυχίες. Είναι δύο λόγοι που με κάνουν να σκέφτομαι να τα παρατήσω". Η Ντάβενπορτ παντρεύτηκε τον Απρίλιο του 2003 με τον χρηματιστή Γιον Λιτς. Πάντως, δύσκολα μπορεί το τένις να βγει από τη ζωή της. "Κάθε βράδυ που το σκέφτομαι, διαπιστώνω ότι μου αρέσει ακόμα να παίζω και δεν με έχουν πάρει και τα χρόνια..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK