Tέννις: Ζαχαριάδου-Δανιηλίδου μαζί

Tέννις: Ζαχαριάδου-Δανιηλίδου μαζί
Η Χριστίνα Ζαχαριάδου αναχώρησε σήμερα (Τρίτη) το πρωί για την Γερμανία, για να πραγματοποιήσει κοινές προπονήσεις με την Λένα Δανιηλίδου. Η αθλήτρια της Lucozade Sport Team το τελευταίο διάστημα έβρισκε με το... ζόρι στην Ελλάδα κάποια αθλήτρια για να παίζει μαζί της, για αυτό και αποφάσισε να μεταβεί στην Γερμανία και να προπονηθεί με την Λένα, η οποία διαθέτει ένα ολοκληρωμένο προπονητικό τιμ.

Κατά την διάρκεια της παραμονής της στην Γερμανία η Ζαχαριάδου θα έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να οργανώσει μαζί με την Δανιηλίδου το αγωνιστικό πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν και οι δύο την φετινή χρονιά, όπου ξεχωρίζει βέβαια η συμμετοχή τους στο διπλό στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Υπάρχει περίπτωση οι δύο αθλήτριες να αγωνιστούν μαζί στο τουρνουά της Βαρσοβίας 585.000 δολαρίων, που θα διεξαχθεί τον Απρίλιο, καθώς και σε κάποιο από τα τουρνουά που θα φιλοξενήσει η Πορτογαλία.

Η Ζαχαριάδου θα παραμείνει στην Γερμανία για περίπου δέκα μέρες και στην συνέχεια θα μεταβεί στην Μαγιόρκα, για να συμμετάσχει στο πρώτο της διεθνές τουρνουά για τον μήνα Φεβρουάριο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK