'Τρίποντο στο στίγμα' για τέταρτη συνεχή χρονιά

Ωφελούμενοι ,αθλητές , ψυχολόγοι, θεατές και ψυχίατροι, καλλιτέχνες , βάλαμε τρίποντο στο στίγμα της ψυχικής ασθένειας και νικήσαμε!

'Τρίποντο στο στίγμα'
'Τρίποντο στο στίγμα'

Το τουρνουά μπάσκετ 'Τρίποντο Στο Στίγμα' διοργανώθηκε για τέταρτη συνεχή χρονιά. Ανάμεσα σε 32 ομάδες, όλες γεμάτες από νικητές, το ταξίδι στη Σαντορίνη από τον μεγάλο χορηγό Argo Travel Group το κέρδισε ο οικοδεσπότης Virtus Basaglia (Κέντρο Ημέρας Franco Basaglia), επικρατώντας στο νήμα των Μπ-άσχετων του Οικοτροφείου Χαλκίδας ΕΠΑΨΥ που θα απολαύσουν ένα brunch στο Artisanal Κηφισιάς. Στην τρίτη θέση τερμάτισαν οι περυσινοί νικητέςΤρεαλ (Νοσοκομείο Ημέρας ΕΠΙΨΥ) που θα ταξιδέψουν για δυο μέρες στην Πάρο.

'Τρίποντο στο στίγμα'
'ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΣΤΟ ΣΤΙΓΜΑ'

Να ευχαριστήσουμε όλες τις δομές ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης που ανταποκρίθηκαν και φέτος : Εταιρεία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και ψυχικής υγείας , ΠΕΨΑΕΕ , ΑΜΚΕ ΕΣΤΙΑ , Κέντρο Ημέρας Εφήβων Γεννηματά, Ξενώνας Χαλκίδας ΕΠΑΨΥ, Οικοτροφείο Ερέτριας ΕΠΑΨΥ, Οικοτροφείο Λυκόβρυσης ΕΠΑΨΥ, Οικοτροφείο Λαμίας ΕΠΑΨΥ, ΕΨΥΜΕ, Ξενώνας Αριάδνης ΕΠΑΨΥ, Ξενώνας Θέτις ΕΠΑΨΥ, Ξενώνας Οδυσσέας ΕΠΑΨΥ, Οικοτροφείο Παλλήνης, ΑΜΚΕ Άνοδος , Κέντρο Ημέρας Αγίας Παρασκευής ΕΠΑΨΥ, KEK AMEA Γαλατσίου , ΑΜΚΕ Ξένιος Ζευς , ΚΟΙΣΠΕ Ηλιοτρόπιο . Ελπίζουμε να διασκεδάσατε όπως εμείς!

'Τρίποντο στο στίγμα' 3

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε επίσης τον Δήμο Χαλανδρίου για την παραχώρηση του γηπέδου, τον ΚΟΙΣΠΕ Ηλιοτρόπιο, τον Σκλαβενίτη Μελισσίων , τον Φούρνο Μπαλής, την κα Θεοφυλάτου για την ιατρική κάλυψη και τους Εθελοντές Σαμαρείτες που κάλυψαν υγειονομικά την εκδήλωση και το Sport24 που ήταν χορηγός επικοινωνίας. Τέλος , τους Dusky Blue που κάλυψαν μουσικά την εκδήλωση και τον Dj Kostas , και την Κα Λίτσα και τον Χάρη και τον Μιχάλη. Ραντεβού του χρόνου!

News 24/7

24MEDIA NETWORK