Τζούντο: Στην Αυστρία Μπουκουβάλα και Ακριτίδου

Τζούντο: Στην Αυστρία Μπουκουβάλα και Ακριτίδου
Με τις Βαρβάρα Ακριτίδου στην κατηγορία των -78 κιλών και Ιουλιέτα Μπουκουβάλα στα -57 κιλά, θα συμμετάσχει η εθνική μας ομάδα των γυναικών, στο διεθνές τουρνουά Λέοντινγκ (Leonding), που θα γίνει το Σαββατοκύριακο στην Αυστρία.

Οι δύο αθλήτριες, προπονούνται τις τελευταίες ημέρες στη Σλοβενία, απ` όπου θ` αναχωρήσουν μεθαύριο με προορισμό τη γειτονική Αυστρία. Την ίδια ημέρα, θ` αναχωρήσει για το Λέοντινγκ και ο ομοσπονδιακός τεχνικός των γυναικών, Βλαδίμηρος Παπαδόπουλος.

«Το επίπεδο και αυτών των αγώνων είναι πολύ υψηλό, αφού βρισκόμαστε σε προολυμπιακή χρονιά και όλες οι αθλήτριες θέλουν να συγκεντρώσουν βαθμούς προκειμένου να βρεθούν στην Αθήνα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Γι` αυτό ακριβώς το λόγο, θα συμμετάσχουμε στο τουρνουά με τις Μπουκουβάλα και Ακριτίδου, από τη στιγμή μάλιστα, που η Καραγιαννοπούλου βρίσκεται στη Γαλλία, με το προπονητικό καμπ των ανδρών›, είπε ο τεχνικός της εθνικής γυναικών, ο οποίος αναφερόμενος στις δύο αθλήτριες, είπε, ότι στο πλαίσιο της όσο το δυνατόν καλύτερης προετοιμασίας τους, θα πρέπει να... ξεχάσουν την Ελλάδα.

«Η προετοιμασία τους θα γίνει στο εξωτερικό, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο καλή. Υπολογίζουμε να επιστρέψουν στην Ελλάδα λίγο πριν το Ευρωπαϊκό, δηλαδή κοντά στις αρχές Μαίου. Ο χρόνος που απομένει μέχρι τους Ολυμπιακούς είναι λίγος και πρέπει να τον εκμεταλλευτούμε όσο το δυνατόν καλύτερα τόσο εμείς, όσο και οι αθλήτριες της εθνικής ομάδας›, τόνισε ο Βλαδίμηρος Παπαδόπουλος, ο οποίος ευελπιστεί ότι θα μπορέσει στο περιθώριο του τουρνουά που θα γίνει το Σαββατοκύριακο, να έρθει σε συμφωνία με την Κουβανική εθνική ομάδα για κοινό καμπ προετοιμασίας.

«Η Κούβα είναι μια από τις μεγάλες δυνάμεις και θα ήταν ευκαιρία για εμάς ένα τέτοιο καμπ προετοιμασίας. Είναι άλλωστε καλύτερο να γίνονται προπονήσεις με μη Ευρωπαίες αθλήτριες, τις οποίες ανά τακτά χρονικά διαστήματα τις βρίσκουμε μπροστά μας›.

News 24/7

24MEDIA NETWORK