Tζούντο: Στην Σλοβενία Ακριτίδου, Μπουκουβάλα

Tζούντο: Στην Σλοβενία Ακριτίδου, Μπουκουβάλα
Επί σλοβενικού εδάφους, θα συνεχιστεί η προετοιμασία για τις δύο κορυφαίες Ελληνίδες τζουντόκα, τη Βαρβάρα Ακριτίδου και την Ιουλιέτα Μπουκουβάλα. Οι δύο αθλήτριες, μετά το διεθνές τουρνουά που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Σόφια και το προπονητικό καμπ που ολοκληρώνεται σήμερα στη βουλγαρική πρωτεύουσα, θα μεταβούν στη Σλοβενία, όπου και για μια εβδομάδα, θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους ενόψει των μετέπειτα αγωνιστικών υποχρεώσεων που έχουν, αρχής γενομένης από την Αυστρία και το διεθνές τουρνουά του Leonding (14-15 Φεβρουαρίου).

Εκεί, όπου σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό τεχνικό των γυναικών, Βλαδίμηρο Παπαδόπουλο, η ελληνική ομάδα θα έχει εκ νέου την ευκαιρία να δείξει το βαθμό ετοιμότητας στον οποίο βρίσκεται, ενόψει και του Ευρωπαϊκού που θα πραγματοποιηθεί μέσα Μαίου στο Βελιγράδι.

«Πρώτος μας φετινός στόχος είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, στο οποίο όπως έχω επισημάνει και στο παρελθόν, θα πάμε με την καλύτερη ομάδα, έστω κι αν αυτή αποτελείται από δύο ή τρεις αθλήτριες. Εβγαλα κάποια συμπεράσματα από το τουρνουά της Σόφιας, όμως περιμένω να δω εκ νέου κάποιες από τις κοπέλες και στην Αυστρία, όπου θα παρουσιαστούμε με πλήρη ομάδα›, τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK