Καταζητούμενος από την αστυνομία... μόδας ο Ντεπάι!

Ο Μέμφις Ντεπάι δεν μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό μόνο με τα εντυπωσιακά τατουάζ που έχει γεμίσει το κορμί του αλλά και με τις στιλιστικές του επιλογές. Μία PHOTO θα σας πείσει!

Lyon's Memphis Depay reacts after missing a goal during their French League One soccer match against Dijon in Decines, near Lyon, central France, Sunday, Feb. 19, 2017. (AP Photo/Laurent Cipriani)
Lyon's Memphis Depay reacts after missing a goal during their French League One soccer match against Dijon in Decines, near Lyon, central France, Sunday, Feb. 19, 2017. (AP Photo/Laurent Cipriani) AP

Το πέρασμά του από την Αγγλία και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν κρίθηκε σε καμία περίπτωση επιτυχημένο και έτσι μετά από 1,5 χρόνο στο "Old Trafford" όπου μέτρησε 33 συμμετοχές και 2 γκολ, ο Μέμφις Ντεπάι βρίσκεται εδώ και λίγους μήνες στην Γαλλία φορώντας τη φανέλα της Λιόν.

Στην Ligue 1 τα έχει πάει σίγουρα καλύτερα αν κρίνει κάποιος από το γεγονός πως έφτασε ήδη στα 5 γκολ σε 15 παιχνίδια με τη φανέλα των "λιονέ", παρόλα αυτά ο 23χρονος άσος έχει βρει και άλλους τρόπους για να φιγουράρει στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.

Πρόσφατα το πέτυχε με τα εντυπωσιακά τατουάζ στην πλάτη του τα οποία "αποκάλυψε" στο πλαίσιο αγώνα της εθνικής Ολλανδίας ενώ την Δευτέρα (15/5) φρόντισε να "χτυπήσει" εκ νέου σε εκδήλωση για την απονομή βραβείων για τους κορυφαίους της χρονιάς στην Γαλλία (UNFP awards).

Και αυτό γιατί πάτησε το κόκκινο χαλί φορώντας μαύρο γυαλί και ένα χρυσοκέντητο τζάκετ, που παραπέμπει σε performer παρά σε ποδοσφαιριστή... Έτοιμη να επέμβει η αστυνομία μόδας;

Photo Credits: AP Photo/Laurent Cipriani

News 24/7

24MEDIA NETWORK