5 τραγικές φανέλες ομάδων NBA που θα έτρωγαν 'πόρτα' και από Α2

Όταν η City Edition μιας φανέλας ξαφνικά γίνεται αγνώριστη, μεταμορφώνει το έμβλημα και τα κυρίαρχα χρώματα μιας φανέλας. Οι παρακάτω φανέλες κάνουν σχεδόν δύσκολο το να βρεις σε ποιες ομάδες ανήκουν.

5 τραγικές φανέλες ομάδων NBA που θα έτρωγαν 'πόρτα' και από Α2

Οι 'City Edition' φανέλες των ομάδων του NBA είναι ένα τιτάνιο project γνωστής εταιρείας αθλητικών ειδών σε συνεργασία με τη λίγκα, που επιχειρεί να συνδυάσει χρώματα κάθε τοποθεσίας στην οποία γεννήθηκε η εκάστοτε ομάδα, με το έμβλημά της. Πολλά από αυτά τα πειράματα έχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα, όπως αυτή η σπουδαία φανέλα των Κλίπερς και αυτή η παιχνιδιάρικα φανταχτερή των Μάβερικς. Παρακάτω όμως, συγκεντρώσαμε 5 περιπτώσεις που οι χρωματικοί πειραματισμοί μεταμόρφωσαν φανέλες κλασσικών ομάδων του NBA σε κάτι αγνώριστο, κάτι που ούτε ο Κόροιβος Αμαλιάδας και ο Διαγόρας Δρυοπιδέων δεν θα δέχονταν να φορέσουν σε αγώνες τους.

Η πιζάμα Πανιωνίου, γνωστή και ως φανέλα των Ντιτρόιτ Πίστονς

Φόρος τιμής στη φήμη του Ντιτρόιτ ως 'μαμά' της αμερικάνικης αυτοκινητοβιομηχανίας. Το κόκκινο χρώμα είναι τόσο εκτυφλωτικά έντονο, που ενδεχομένως να το αποδέχονταν ως φόρμα προπόνησης εκεί στη Νέα Σμύρνη.

Η μπουρνουζοπετσέτα του Winnie the Pooh aka φανέλα των Ορλάντο Μάτζικ

Το πορτοκαλί χρώμα εδώ παραπέμπει στην κομητεία Orange County, έδρας της οποίας είναι το Ορλάντο. Το πορτοκαλί χρώμα, πάντως, πετυχαίνει μια χαρά τον στόχο του, να μας κάνει να ξεχάσουμε ότι Ορλάντο Μάτζικ σημαίνει επιθέσεις-οδοστρωτήρες του Σακιλ Ο' Νιλ και θρυλικά plays από τον μαέστρο Ανφέρνι Χάρνταγουει.

Αυτή που απέρριψε ο Κόροιβος, γνωστή και ως φανέλα των Σικάγο Μπουλς

Μπορούμε να αποδεχτούμε ως φανέλα Σικάγο Μπουλς ένα γαλάζιο ένδυμα με κόκκινες λεπτομέρειες; Ήρεμα ρωτάω. Η φανέλα, πάντως, υιοθετεί αυτό το χρώμα ως tribute στη λίμνη του Μίσιγκαν και στις όχθες του ποταμού Σικάγο.

Κάτι με τούβλα, των Μιλγουόκι Μπακς

To 1800, στην κοιλάδα του Νοτίου Γουισκόνσιν όπου λίγο αργότερα χτίστηκε το Μιλγουόκι, είχαν ανακαλυφθεί τούβλα σε χρώμα κρεμ, σύμφωνα με τον αστικό μύθο. Και εγένετο nicnkname 'Cream City'. Ευχαριστούμε, δεν θα πάρουμε.

Αυτή που λογικά φωσφορίζει στο σκοτάδι, των Μινεσότα Τίμπεργουλβς

Εδώ δεν έχουμε καμία ιστορική πινελιά, μόνο μια συνεργασία των Τίμπεργουλβς με τοπικές εταιρίες. Λίγο ντροπή ρε παιδιά, θα το δει ο Κέβιν Γκαρνέτ και θα γίνει έξω φρενών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK