adidas: Αυτά είναι τα 'γυάλινα', νέα Superstar

Ο skater Μπλόντι ΜακΚόι δημιούργησε μια επική, νέα παραλλαγή των adidas Superstar, ένα αστικό sneaker βγαλμένο από ιστορίες της ασφάλτου. Όλα μπλε από το 2020.

Τα νέα Adidas Superstar από τον Blondey McCoy.
Τα νέα Adidas Superstar από τον Blondey McCoy. INSTAGRAM.COM

Το χρώμα της νέας χρονιάς θα είναι το μπλε, όπως ανακοίνωσε πρόσφατα η Pantone και αυτή είναι μια καλή 'πάσα' για να εκθειάσουμε όπως αξίζει, τα νέα μπλε sneakers που λάνσαρε η Adidas, ως αποτέλεσμα της δημιουργικής συνεργασίας της με τον δημοφιλή skater Μπλόντι ΜακΚόι.

Πρόκειται για το κλασικό μοντέλο sneakers adidas Superstar, που στα χέρια του Βρετανού skater αποκτά μια νέα μορφή. Η επίστρωση του ημιδιάφανου μπλε, προκαλεί στην επιφάνεια του sneaker ένα εφέ που θυμίζει γυαλί, ενώ διατηρεί και την τριπλή trademark μαύρη ρίγα των adidas, προσθέτοντας το όνομα διακριτικά, στο πλάι, με χρυσά γράμματα.

Πρόκειται για ένα μοντέλο sneakers που έχει δοκιμαστεί και πάρει το 'πράσινο φως' από τον ίδιο τον Μπλόντι, πως μπορεί να αντέξει ακόμα και στο πιο περίπλοκο ollie που θα επιχειρήσει ένας skater, άρα μπορείς να το φορέσεις στους δρόμους της πόλης είτε λατρεύεις να αιωρείσαι σε skate parks είτε όχι. Τα adidasxBlondey McCoy λανσάριστηκαν στις 14 Δεκεμβρίου και όπως ήταν φυσικό, έγιναν αμέσως ανάρπαστα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK