Αντιμετωπίστε οριστικά τη γυναικομαστία και κερδίστε τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση

Ένα από τα πιο συχνά ζητήματα του αντρικού σώματος βρήκε μια ανώδυνη, οριστική λύση

Αντιμετωπίστε οριστικά τη γυναικομαστία και κερδίστε τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση

Ένα από τα ζητήματα που οδηγούν πολύ συχνά έναν άνδρα στον πλαστικό χειρουργό είναι η γυναικομαστία. Παρότι στην πλειοψηφία των περιπτώσεων δεν επηρεάζει την υγεία του ατόμου, έχει κοινωνικές και ψυχολογικές προεκτάσεις, καθώς άνδρες με γυναικομαστία παρουσιάζουν μειωμένη αυτοεκτίμηση, έντονο άγχος και συναισθήματα ντροπής.

Όπως μας εξηγεί ο πλαστικός χειρουργός Κεραστάρης Δημήτρης ο όρος γυναικομαστία περιγράφει την αύξηση του μεγέθους του ανδρικού μαστού σε τέτοιο βαθμό που μοιάζει με τον γυναικείο. Η αιτία εμφάνισης μπορεί να είναι ιδιοπαθής ή να οφείλεται σε προβλήματα υγείας, παχυσαρκία, λήψη συγκεκριμένων φαρμακευτικών σκευασμάτων, ορμονικές διαταραχές, γονιδιακές ανωμαλίες κ.α..

Λιποαναρρόφηση με Vaser για την αντιμετώπιση της γυναικομαστίας

Η γυναικομαστία είναι μια ιδιαίτερα δυσάρεστη κατάσταση διότι διαφοροποιεί τα χαρακτηριστικά του ανδρικού φύλου και δημιουργεί μια πιο θηλυπρεπή εικόνα. Το Vaser lipo αποτελεί την πιο σύγχρονη και αποτελεσματική μέθοδο διόρθωσης αυτού του προβλήματος. Το Vaser είναι ένα μηχάνημα υπερήχων 3η γενιάς, το οποίο διοχετεύει παλλόμενη ενέργεια στους ιστούς, επιτυγχάνοντας ομοιόμορφη ρευστοποίηση του λίπους και σύσφιξη του δέρματος στην περιοχή εφαρμογής. Στην περίπτωση που υφίσταται και υπερτροφία μαζικού αδένα, τμήμα του αφαιρείται είτε από την τομή 4 χιλιοστών της λιποαναρρόφησης, είτε μέσω μικρής τομής που γίνεται γύρω από τη θηλή.

Ιδανικοί υποψήφιοι για την επέμβαση είναι ενήλικες που δεν πάσχουν από κάποιο νόσημα, έχουν ρεαλιστικές προσδοκίες για το αποτέλεσμα της επέμβασης και θέλουν να αλλάξουν την εικόνα του σώματός τους.

Αποθεραπεία και αποτέλεσμα

Η περίοδος αποθεραπείας είναι σύντομη. Συνήθως από την επόμενη ημέρα το άτομο μπορεί να επιστρέψει στην εργασία του και στις καθημερινές του δραστηριότητες. Αυτό που θα του ζητηθεί, είναι να φορά ένα ειδικό ελαστικό γιλέκο για περίπου ένα μήνα.

Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και άμεσα. To άτομο αποκτά πιο αρρενωπή εμφάνιση και την εικόνα ενός γυμνασμένου ανδρικού στήθους. Το πιο σημαντικό βέβαια είναι η ικανοποίηση που νιώθει, καθώς βελτιώνοντας την όψη του σώματός του, βελτιώνεται η αυτοπεποίθηση και η αυτοεκτίμησή του.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.drkerastaris.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK