Αυτά τα vintage ΝΒΑ T-shirts θα ξυπνήσουν τον GOAT μέσα σου

Βρήκαμε τα T-shirts που θα κολλήσουν πάνω σου μέχρι το καλοκαίρι. T-shirts με στάμπες γεμάτες μνήμες από τη σύγχρονη ιστορία του NBA. Το ξέρουμε ότι τα θέλεις όλα. Κι εμείς.

Αυτά τα vintage ΝΒΑ T-shirts θα ξυπνήσουν τον GOAT μέσα σου
DROQ-SHOP.COM

Δεν είναι εύκολο να βρεις ένα καλό ΝΒΑ T-shirt, ένα που να αντανακλά την προσωπικότητα σου και τις μνήμες που έχεις αποκομίσει βλέποντας το παιχνίδι. Βλέποντας τους καταλόγους των T-shirts ή και των επίσημων εμφανίσεων που προσφέρουν οι ομάδες του NBA κατά καιρούς, υπάρχουν σίγουρα ψαγμένα και πρωτότυπα χρώματα, λείπει όμως το στοιχείο εκείνο που θα κάνει ένα T-shirt μοναδικό και εντελώς προσωπικό. 

Αυτά τα vintage ΝΒΑ T-shirts θα ξυπνήσουν τον GOAT μέσα σου

Αν καθώς διαβάζεις αυτό το κείμενο, είσαι ένας από εκείνους που δίνουν βαρύτητα στην αγορά ενός T-shirt, αν επιθυμείς αυτό που φοράς, να διηγείται την ιστορία της ζωής σου, ή έστω κάποια ιστορία που θέλεις να χαρίσεις στον έξω κόσμο, τότε τα T-shirts της DROQ σε αφορούν άμεσα. Εδώ υπάρχει μια σοκαριστικά όμορφη απλότητα, μια νίκη του μινιμαλισμού κόντρα στη φλυαρία.

Αυτά τα vintage ΝΒΑ T-shirts θα ξυπνήσουν τον GOAT μέσα σου

Στάμπες αμέτρητες θα βρεις, σε λευκά και μαύρα μπλουζάκια. Στάμπες με το 'no look dunk' από τη θρυλική εποχή της 'Big 3' των Μαιάμι Χιτ, με τον Κόμπι Μπράιαντ πρωταθλητή του NBA με την φανέλα των Λέικερς, με τον Σακίλ Ο' Νιλ να ποζάρει με την φανέλα των Ορλάντο Μάτζικ στην πρώτη, ισοπεδωτική σεζόν της πορείας του στο NBA, με τον Άλεν Άιβερσον να πατάει πάνω στον Τάιρον Λου, με τον Ντράζεν Πέτροβιτς, με τον Τζέισον Ουίλιαμς να τρώει λευκή σοκολάτα (!) κάνοντας άμεση αναφορά στο ψεύδώνυμο του.

Μπορείς να ψάξεις ασταμάτητα για την αγαπημένη σου εικόνα από το σύγχρονο NBA, αποτυπωμένη σε T-shirt. Ναι, κι εμείς έχουμε ενθουσιαστεί και ίσως, υπάρχει μια πιθανότητα, να έχουμε ήδη παραγγείλει τα μισά από τα T-shirts και hoodies της DROQ.

 

News 24/7

24MEDIA NETWORK