Χεορχίνα Ροντρίγκες: "Κοιμόμουν σε μία αποθήκη, όταν γνώρισα τον Ρονάλντο άλλαξε η ζωή μου"

Η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Χεορχίνα Ροντρίγκες, στη νέα της σειρά που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες στο Netflix μιλάει για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, αποκαλύπτοντας ότι κοιμήθηκε μέχρι και σε αποθήκη, καθώς και ότι ο Πορτογάλος σταρ τής άλλαξε τη ζωή.

Χεορχίνα Ροντρίγκες: "Κοιμόμουν σε μία αποθήκη, όταν γνώρισα τον Ρονάλντο άλλαξε η ζωή μου"
© 2019 PAUL WHITE / AP IMAGES

Τη δική της σειρά με τίτλο "Είμαι η Χεορχίνα" ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, η οποία και θα προβληθεί στο Netflix στις 27 Ιανουαρίου. Το ντοκιμαντέρ, που αποτελείται από επεισόδια, θα δείχνει ό,τι υπάρχει πίσω από τις κάμερες, τα φλας, τα κόκκινα χαλιά και τη δημοσιότητα, με κάποια κομμάτια να έχουν δίνει ήδη γνωστά.

Το πασίγνωστο μοντέλο συγκεκριμένα, αποκάλυψε τις δυσκολίες που έχει περάσει και εξομολογήθηκε πως προτού γνωρίζει τον Ρονάλντο η ζωή της ήταν διαφορετική. Μάλιστα, χαρακτηριστικά ανέφερε πως για ένα διάστημα κοιμόταν σε μία αποθήκη.

"Ήταν κάτι φοβερό. Έψαχνα να βρω ένα φτηνό διαμέρισμα για να μείνω. Δεν μπορούσα να δώσω περισσότερα από 300 ευρώ. Κατέληξα να κοιμάμαι σε ένα μέρος το οποίο χρησιμοποιούσαν ως αποθήκη. Με πολύ κρύο τον χειμώνα και πολλή ζέστη το καλοκαίρι. Την ημέρα που γνώρισα τον Κριστιάνο άλλαξε η ζωή μου", εξομολογήθηκε η Χεορχίνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK