Εσύ γιατί τρέχεις; Οι αλήθειες πίσω από τη νέα αγαπημένη συνήθεια

Μια νέα αγαπημένη συνήθεια, και μια καμπάνια που σου δίνει κίνητρο για να φτάσεις στο τέλος της διαδρομής.

Εσύ γιατί τρέχεις; Οι αλήθειες πίσω από τη νέα αγαπημένη συνήθεια

Αν έκανε ένα καλό η καραντίνα, αυτό ήταν πως έβαλε για τα καλά στην καθημερινότητα του Έλληνα το τρέξιμο. Το τρέξιμο έγινε ένα μέσο ψυχολογικής και σωματικής εκτόνωσης. Μια συνήθεια που έγινε λατρεία. Στον δρόμο έβλεπες παντού κόσμο να φορά τα αθλητικά του και να τρέχει σε δρόμους, παραλίες, δάση. Αυτή ήταν μια - αν μη τι άλλο - πρωτόγνωρη εικόνα.

Η εικόνα αυτή έμοιαζε με 'μικρογραφία' της ζωής. Ανοίγεις βήμα, τρέχεις και πετυχαίνεις μικρούς καθημερινούς στόχους, αποκτάς κίνητρο για την επόμενη μέρα και μαθαίνεις να μην το βάζεις κάτω. Δεν είναι μόνο σωματική άσκηση, είναι κάτι περισσότερο. Είναι μια "προπόνηση" για να βγαίνεις νικητής από κάθε μικρότερη ή μεγαλύτερη καθημερινή μάχη. Είναι μια συνήθεια που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου.

Κάπως έτσι, το τρέξιμο έγινε ο 'πρωταγωνιστής' και στη νέα καμπάνια της ΑΜΣΤΕΛ FREE. Μια καμπάνια που μας δίνει ώθηση και δύναμη για να πετύχουμε κάθε στόχο, κάνοντας ένα βήμα τη φορά.

Η ΑΜΣΤΕΛ FREE και ο Έλληνας παραολυμπιονίκης στίβου Μιχάλης Σεΐτης ,έρχονται να μας θυμίσουν ότι ακόμα και αν κάποιες φορές οι συνθήκες μας αναγκάζουν να κάνουμε ένα βήμα πίσω, αυτό δεν είναι παρά μια ακόμη ευκαιρία για να “ανοίξουμε βήμα” και να προχωρήσουμε ακόμα πιο μπροστά. Η προσήλωση στο στόχο, η δύναμη της θέλησης, η επιμονή και η προσπάθεια, παίρνουν ζωή μέσα από την ιστορία του Μιχάλη και των δεκάδων άλλων καθημερινών δρομέων που βλέπουμε στην καμπάνια #Anoiksevima να μοιράζονται μαζί μας το λόγο που τρέχουν καθημερινά.

Εσύ γιατί τρέχεις; Οι αλήθειες πίσω από τη νέα αγαπημένη συνήθεια

Ο Μιχάλης Σεΐτης άνοιξε βήμα και κατάφερε το αδύνατο. Αγωνίστηκε ενάντια σε όλα τα προγνωστικά και βγήκε νικητής, παραδίδοντας μαθήματα ζωής – εντός κι εκτός του στίβου – ξεπερνώντας τα όρια και καταρρίπτοντας τους περιορισμούς.

Αυτό δηλαδή που κάνει και η ΑΜΣΤΕΛ FREE, η μοναδική μπύρα με 0,0% αλκοόλ που παράγεται στην Ελλάδα και έχει δημιουργηθεί ειδικά για όσους ακολουθούν ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής, όπως οι δρομείς. Με μόλις 25 θερμίδες/100ml και πλούσια σε βιταμίνη Β, η ΑΜΣΤΕΛ FREE διαθέτει αντιοξειδωτικές ιδιότητες που βοηθούν το σώμα να επανέλθει μετά από κάθε προπόνηση, παραμένοντας ταυτόχρονα μια απολαυστική και δροσιστική επιλογή!

Εσύ γιατί τρέχεις; Οι αλήθειες πίσω από τη νέα αγαπημένη συνήθεια

Εσύ γιατί τρέχεις;

Μέσα από τη νέα καμπάνια της ΑΜΣΤΕΛ FREE, ο Μιχάλης Σεΐτης μας ρωτάει "εσύ γιατί τρέχεις;", δίνοντας πρώτος τη δική του απάντηση «Τρέχω γιατί δεν θα ήμουν εγώ, αν δεν το έκανα», και προσκαλώντας όλους εμάς να μοιραστούμε το δικό μας «γιατί» πίσω από κάθε διαδρομή μέσα από το www.amstelfree.gr.

Τρέχεις για να νιώσεις ελεύθερος, τρέχεις για να ανακαλύψεις τα όριά σου, τρέχεις για να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου, τρέχεις για να ξεφύγεις από το άγχος της καθημερινότητας, όποιος και να είναι ο λόγος που τρέχεις η ΑΜΣΤΕΛ FREE είναι στο πλευρό σου, αποτελώντας την πιο ισορροπημένη επιλογή για τις running στιγμές μας. Ο στόχος είναι κοινός, να “ανοίξουμε βήμα” και να προχωρήσουμε μπροστά!

#Anoiksevima #AmstelFree

News 24/7

24MEDIA NETWORK