Η Άρσεναλ επαναφέρει την εμφάνιση-μπανάνα, χωρίς σελοτέιπ

Αυτήν την μπανάνα ποιος θα τη φάει; Η 'κίτρινη' Άρσεναλ, αντίπαλος του Ολυμπιακού στους '32' του Europa League, είναι πιο 90s κι από τα διαστημικά γκολ του Ντένις Μπέργκαμπ.

O Μεσούτ Εζίλ με τη φανέλα της Άρσεναλ, κοντρολάρει τη μπάλα
O Μεσούτ Εζίλ με τη φανέλα της Άρσεναλ, κοντρολάρει τη μπάλα AP PHOTOS

Οι ρετρό εμφανίσεις είναι στη μόδα. Συγκεκριμένα, δεν είναι απλά στη μόδα, είναι το καύσιμο που καίει τις αναμνήσεις μας, είτε στο ποδόσφαιρο είτε στο μπάσκετ είτε σε κάθε γνωστό άθλημα. Ό,τι θυμίζει 90s, όπως αυτή η επική μπλε φανέλα του Άλεν Άιβερσον, πουλάει αδρά και στο τέλος ξεπουλάει με άνεση. Τα κίτρινα της Άρσεναλ θα μπορούσε κανείς να υποθέσει ότι έχουν αναφορές στο γνωστό έκθεμα τέχνης του Μαουρίτσιο Κατελάν με τη μπανάνα και την κολλητική ταινία, αλλά δυστυχώς αυτή η υπέροχη σύμπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Όμως το timing είναι σατανικό. Η Άρσεναλ, η σ' ένα δίμηνο αντίπαλος του Ολυμπιακού στη νοκ άουτ φάση των 32 του Europa League, όντως αποφάσισε να επαναφέρει τις κίτρινες εμφανίσεις που φορούσε στα εκτός έδρας ματς των mid-90s, ως μια νέα συλλογή ρούχων που απευθύνεται στους φανατικούς οπαδούς της ομάδας. Μάλιστα, κυκλοφόρησε κι ένα διαφημιστικό video με πρωταγωνιστές παίκτες όπως ο Έκτορ Μπεγερίν, ο Έινσλι Μέιτλαντ Νάιλς και ο Αλεξάντρ Λακαζέτ, όπου γίνεται προφανές ότι τα 90s δεν έφυγαν ποτέ από την Άρσεναλ, ότι το 'φάντασμα' του υπέρ-γκολτζή Ντένις Μπέργκαμπ, του Πατρίκ Βιειρά και άλλων θρυλικών παικτών της vintage Άρσεναλ αφήνουν ακόμα τη σκιά τους στο χορτάρι του γηπέδου των Κανονιέρηδων.

Όχι, δεν αναφέρομαι σε αυτήν την πιο φανταχτερή και από τον ήλιο εμφάνιση της Άρσεναλ:

Ούτε σε αυτήν:

Αλλά, σε αυτήν την 'ξεφλουδισμένη μπανάνα', όπως έγινε γνωστή στους fans των Gunners:

Θα φορούσατε τη 'μπανάνα' της Άρσεναλ;

Είναι πρωταθλήτρια Αγγλίας ήδη η Λίβερπουλ; Οι απαντήσεις στο νέο Pod-όσφαιρο!


News 24/7

24MEDIA NETWORK