Η παντελώς αχρείαστη στέκα του Κριστιάνο Ρονάλντο

Κάποια πράγματα είναι εντελώς αχρείαστα. Όπως αυτό που έκανε ο Πορτογάλος σταρ στο παιχνίδι κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η παντελώς αχρείαστη στέκα του Κριστιάνο Ρονάλντο
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Γιουβέντους στον αγώνα για το Champions League κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Στο πρόσφατο εντός έδρας παιχνίδι της Γιουβέντους για την πέμπτη αγωνιστική του Champions League, οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 1-0 κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης χάρη στο γκολ του Πάουλο Ντιμπάλα, όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν και πάλι αυτός που έκλεψε την παράσταση. Όχι για κάποιο τέρμα του αυτή τη φορά, αλλά για μια στιλιστική του επιλογή, που συζητήθηκε έντονα.

Ο Πορτογάλος σταρ της Γιουβέντους αποφάσισε να εμφανιστεί στον αγωνιστικό χώρο του Allianz Stadium με μια στέκα, η οποία ουσιαστικά δεν συγκρατούσε τίποτα. Έχουμε συνηθίσει κατά καιρούς να τη βλέπουμε σε αθλητές κάθε είδους σπορ, αλλά όταν έχουν μακρύ μαλλί και είναι αναγκαία ώστε αυτά να μην τους εμποδίζουν στην όρασή τους εντός γηπέδου. Αλλά στον Ρονάλντο; Αλήθεια, γιατί;

Juventus' Cristiano Ronaldo controls the ball during the Champions League group D soccer match between Juventus and Atletico Madrid at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, Nov. 26, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Γιουβέντους στον αγώνα για το Champions League κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Δεν ήταν λίγα μάλιστα τα tweets που έγιναν εκείνο το βράδυ από χρήστες των social media, οι οποίοι συνέκριναν την επιλογή του Κριστιάνο με τη στέκα, με εκείνη που φορούσε κάποτε ο Λιονέλ Μέσι στα πρώτα βήματα της σπουδαίας καριέρας του, όταν ακόμη είχε μακρύ μαλλί.

Τα σχόλια συνεχίστηκαν, ωστόσο, με άλλους να λένε πως "η Γιουβέντους άξιζε να χάσει, εξαιτίας αυτής της τραγικής στέκας του Ρονάλντο", ή "είναι πραγματικά σοβαρός με αυτό που φοράει;", ενώ υπήρχαν κι αυτοί (και δεν ήταν λίγοι), που αρκέστηκαν απλά στα γέλια.

 Η αλήθεια είναι πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο στα 34 του και με όλα αυτά που έχει καταφέρει μέχρι σήμερα μέσα στο γήπεδο, δεν θα κάτσει να ασχοληθεί με τέτοιου είδους σχόλια στο twitter. Κάνει απλά αυτό που του αρέσει και ειδικά στο θέμα στιλ, δεν φοβάται να ρισκάρει. Είτε αυτό περιλαμβάνει σκουλαρίκια, είτε περίεργα κουστούμια, είτε ακόμη και μια – χωρίς κανένα απολύτως νόημα – στέκα. Απλά η συμβουλή μας σε όποιον θα ήθελε να μιμηθεί το συγκεκριμένο στιλ του είναι πως καλύτερα να το αποφύγει.

Έχει σημασία το αποτέλεσμα του Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ; Η απάντηση στο Pod-όσφαιρο:

 

 

News 24/7

24MEDIA NETWORK