Να γιατί η ανδρική περιποίηση γίνεται πιο απαιτητική τους χειμερινούς μήνες

Ακόμη κι αν το μόνο προϊόν ανδρικής περιποίησης που έχεις χρησιμοποιήσει στη ζωή σου είναι ο αφρός ξυρίσματος, οφείλεις να παραδεχθείς ότι η επιδερμίδα σου χρειάζεται ενυδάτωση, ειδικά τον χειμώνα. Και όταν λέμε επιδερμίδα, εννοούμε σε όλο το σώμα, από το πρόσωπο και τους αγκώνες μέχρι τα γόνατα και τα πέλματα.

grooming, skin care and people concept - young man applying moisturizer to face and looking to mirror at home bathroom

Η ομορφιά και η περιποίηση έχουν πάψει εδώ και πολλά χρόνια να θεωρούνται αποκλειστικά γυναικεία υπόθεση. Ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες, που οι χαμηλές θερμοκρασίες προκαλούν ξηρότητα του δέρματος και 'σκάσιμο' των χειλιών και όχι μόνο, όπως ακριβώς οι γυναίκες, έτσι και οι άνδρες αντιμετωπίζουν προβλήματα με την επιδερμίδα τους. Για την περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου τους, οι άνδρες συνήθως χρειάζονται κρέμες που χαρίζουν άφθονη ενυδάτωση και έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε ελαιώδη συστατικά.

Ακόμη κι αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία ανδρών που το μόνο προϊόν ανδρικής περιποίησης που έχεις χρησιμοποιήσει στη ζωή σου είναι ο αφρός ξυρίσματος, οφείλεις να παραδεχθείς ότι η επιδερμίδα σου χρειάζεται ενυδάτωση, ειδικά τον χειμώνα. Και όταν λέμε επιδερμίδα, εννοούμε σε όλο το σώμα, από το πρόσωπο και τους αγκώνες μέχρι τα γόνατα και τα πέλματα.

Είτε γυμνάζεσαι είτε όχι, είτε δουλεύεις σε εξωτερικό είτε σε εσωτερικό χώρο, η (σίγουρα) απαιτητική καθημερινότητά σου καθιστά επιτακτική την ανάγκη για τη φροντίδα του οργανισμού και της επιδερμίδας σου. Η λύση στο μόνιμο πρόβλημα του κατά τ' άλλα αγαπημένου χειμώνα είναι μια κρέμα που αποτελεί μέρος της ζωής μας, μια κρέμα που υπάρχει σε κάθε σπίτι, ένα εμβληματικό προϊόν που εδώ και χρόνια είναι το σύμβολο ασυναγώνιστης φροντίδας για όλες τις ηλικίες και βρίσκεται δίπλα μας σε όλες τις προκλήσεις της ζωής, η NIVEA Crème.

Αν απλώς σκεφτείς όλα αυτά που κάνεις στην καθημερινότητά σου, οι προκλήσεις που αντιμετωπίζεις, θα καταλάβεις πόσο σημαντικό είναι να έχεις πάντα κάποιον δίπλα σου, έναν 'σύμμαχο'. Για όλες αυτές τις προκλήσεις, για κάθε άνδρα, ο 'σύμμαχος' είναι αυτό το χαρακτηριστικό μπλε κουτάκι NIVEA Crème.

Να γιατί η ανδρική περιποίηση γίνεται πιο απαιτητική τους χειμερινούς μήνες

Για τον fitness addict

Το πρώτο που πρέπει να έχεις κατά νου είναι πως όσες ώρες κι αν περνάς στο γυμναστήριο θα πάνε χαμένες αν η επιδερμίδα σου δεν δείχνει υγιής και περιποιημένη. Τα πολύ ξηρά σημεία όπως αγκώνες, γόνατα και πέλματα που ταλαιπωρούνται κατά τη διάρκεια της ημέρας και τις εξωτερικές καιρικές συνθήκες χρειάζονται ενυδάτωση. Η NIVEA Crème είναι ιδανική για καθημερινή χρήση στα σημεία όπου η επιδερμίδα χρειάζεται φροντίδα.

Για τον άνδρα που δουλεύει όλη μέρα

Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία των ανδρών που τρέχουν όλη μέρα, από υποχρέωση σε υποχρέωση, από συνάντηση σε συνάντηση και ούτω καθεξής, το σίγουρο είναι ότι η επιδερμίδα σου ταλαιπωρείται. Χέρια ξηρά και ταλαιπωρημένα από το κρύο, σκασμένα χείλη και πολλά άλλα. H NIVEA Crème αναδεικνύει την πολύπλευρη και ουσιαστική χρήση της, για τις διαφορετικές ανάγκες, που έχει κάθε επιδερμίδα. Προσφέρει εντατική φροντίδα και ενυδάτωση και μπορεί να ανακουφίσει την ερεθισμένη επιδερμίδα. Αυτό το αγαπημένο μπλε κουτάκι θα σε "σώσει" και το ξέρεις.

Για τον οικογενειάρχη

Δεν είναι μόνο η δική σου επιδερμίδα που ταλαιπωρείται, είναι κι αυτή του παιδιού ή των παιδιών σου που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη και χρειάζεται έξτρα προστασία και ενυδάτωση τον χειμώνα. Και σε αυτή την περίπτωση, ο 'σύμμαχός' σου σε κάθε πρόκληση είναι εκεί. Για να προστατεύσει το ευαίσθητο παιδικό δέρμα. Όσες προκλήσεις κι αν καλείσαι να αντιμετωπίσεις ως γονιός, η προστασία της επιδερμίδας του παιδιού σου δεν θα είναι σίγουρα μία από αυτές χάρη στην αγαπημένη μας κρέμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK