Ο Ενγκολό Καντέ με μαλλιά είναι η καραντίνα μας σε μια εικόνα

Η Premier League φαίνεται πως πλησιάζει προς την επανεκκίνηση της. Οι ομάδες έχουν ξεκινήσει τις προπονήσεις σε format που συντάσσονται με τους προβλεπόμενους κανόνες υγιεινής και οι παίκτες προσπαθούν να επιστρέφουν σε αγωνιστική δράση. Σε κάποιους, τα σημάδια της καραντίνας είναι νωπά. Είμαστε όλοι Ενγκολό Καντέ.

Ο Ενγολό Καντέ σε φωτογραφικό στιγμιότυπο από αναμέτρηση της Τσέλσι στο Στάνφορντ Μπριτζ
Ο Ενγολό Καντέ σε φωτογραφικό στιγμιότυπο από αναμέτρηση της Τσέλσι στο Στάνφορντ Μπριτζ AP IMAGES

Το ποδόσφαιρο μπαίνει σε μια πειραματική εποχή, με τις κερκίδες των γηπέδων να παραμένουν έρημες από οπαδούς μέχρι να υπάρξει εμβόλιο ή οποιαδήποτε άλλη θεραπεία για τον κορονοϊό. Με εξαίρεση τις χώρες όπως η Γαλλία, που έχουν απαγορεύσει οριστικά την διεξαγωγή ομαδικών σπορ μέχρι το τέλος Αυγούστου και με την Γερμανία να κάνει το πρώτο θαρραλέο (;) βήμα, το ποδόσφαιρο επιστρέφει σιγά-σιγά στο χορτάρι. Ήδη και στην Premier League βλέπουμε την μεγάλη πλειοψηφία των παικτών να έχει μπει στους αγωνιστικούς χώρους με μια μπάλα στα πόδια.

Οι προπονήσεις της Τσέλσι όμως, μας έκαναν μάρτυρες μιας ανατρεπτικής εικόνας.

Ο Ενγκολό Καντέ εγκατέλειψε το 'total bald' look και εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο με μαλλιά. Το Twitter ήταν αμέσως εκεί, για να τον κρίνει και να σατιρίσει ασταμάτητα την εμφάνιση του. Αν και υπήρξαν ουκ ολίγοι αθλητές που αφέθηκαν στην καραντίνα και γύρισαν στις προπονήσεις με παραπάνω κιλά (όπως ο Κέπα Αριθαμπαλάγα), ο Καντέ ήταν αυτός που δέχθηκε το περισσότερο τρολάρισμα. Για όλα εκείνα τα ξυρίσματα που γίνονταν με συχνότητα 10ημέρου, για όλα εκείνα τα κεφάλια που έμειναν ακούρευτα για 1 μήνα+, ο Καντέ με μαλλιά, είναι η εικόνα που περιγράφει την καραντίνα μας.

Ενγκολό Καντέ, η 'κανονικότητα' σε περιμένει εκεί έξω.

News 24/7

24MEDIA NETWORK