Ο Κάνιε Γουέστ λανσάρει (άθλια) crocs για αθλητές

Crocs για το γυμναστήριο, crocs για το γήπεδο, crocs παντού. Τα αθλητικά crocs είναι ένα αστείο, όπου κανείς δεν θα γελάσει.

Ο Κάνιε Γουέστ σε λαιβ εμφάνιση στο Coachella Music & Arts Festival μαζί με τον Κιντ Κούντι, το Σάββατο 20 Απριλίου 2019
Ο Κάνιε Γουέστ σε λαιβ εμφάνιση στο Coachella Music & Arts Festival μαζί με τον Κιντ Κούντι, το Σάββατο 20 Απριλίου 2019 AMY HARRIS/INVISION/AP

O Κάνιε Γουέστ δεν είναι αθλητής, δεν έχει ασχοληθεί με οτιδήποτε θα μπορούσε να συνδεθεί με τον επαγγελματικό αθλητισμό. Όμως ο Κάνιε Γουέστ, πέρα από μια ιδιαίτερα αμφιλεγόμενη και συνάμα αρκετά ταλαντούχα προσωπικότητα του hip hop, φημίζεται και για μια ακόμα ξεχωριστή απόπειρα του στον επιχειρηματικό χώρο: τα Yeezys, το sneaker/clothing brand που έχει λανσάρει σε συνεργασία με την adidas έχει βρει εκατοντάδες χιλιάδες φανατικούς, ανάμεσα τους και αρκετοί νυν και πρώην σταρ του NBA, όπως ο Τζέιμς Χάρντεν και ο Ματ Μπαρνς.

Ένα νέο μοντέλο των Yeezys, που ονομάζεται 'Foam Runner' διέρρευσε online χθες, με το περιοδικό Face να αναδημοσιεύει τις πρώτες εικόνες. Με λίγες λέξεις, τα Foam Runner, μπορούν να περιγράφουν ως 'crocs για δρομείς'. Αθλητικά crocs. Δεν είναι απειλή, έρχονται!

Αυτά τα νέα sneakers έχουν εμφανιστεί ήδη εκεί έξω, με την κόρη του Κάνιε, Νορθ Γουέστ, να είναι η πρώτη που τα δοκίμασε, με τη σχετική φωτογραφία να εμφανίζεται στα social media ύστερα από λίγες ώρες.

Οι πιο ψύχραιμοι, συγκρίνουν τα Foam Runner με τα Yeezy Boost 700, ένα εκ των πιο ακριβών μοντέλων sneakers στο παγκόσμιο χρηματιστήριο της μεταπώλησης, αλλά ας μην κοροϊδευόμαστε, πρόκειται για crocs με αφρώδη σόλα. Η κυκλοφορία τους αναμένεται στα μέσα του 2020.

News 24/7

24MEDIA NETWORK