Ο Κουτσιανικούλης δεν πιστεύει στον Covid-19 αλλά πιστεύει στον καλό σκοπό

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε, με το μακροσκελές post στο οποίο έγραφε πως δεν υπάρχει Covid-19, ο Bασίλης Κουτσιανικούλης θα αναλάβει το opening φιλανθρωπικής ενέργειας, που έχει ως στόχο την ενίσχυση των πληγέντων από το φονικό κυκλώνα 'Ιανό'.

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης να παίξει live Counter Strike, για δυο ώρες, την Παρασκευή 25/9. Όσοι πιστοί μπορούν να προσέλθουν -στην πλατφόρμα.
Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης να παίξει live Counter Strike, για δυο ώρες, την Παρασκευή 25/9. Όσοι πιστοί μπορούν να προσέλθουν -στην πλατφόρμα. EUROKINISSI

Ο φονικός κυκλώνας 'Ιανός' προκάλεσε ανυπολόγιστη καταστροφή στην Καρδίτσα, με το News 24/7 να ενημερώνει για όσα έχει να διαχειριστεί η πόλη, ώστε να επιστρέψει η ζωή σε μια κανονικότητα. Προς αυτήν την κατεύθυνση θέλησε να βοηθήσει η ελληνική αλυσίδα gaming stations, Battlenet Gaming Stations, με το charity livestream που θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 25/9 και το Σάββατο 26/9. Το opening θα το αναλάβει ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, ο οποίος θα παίξει Counter Strike (Παρασκευή 25/9, από τις 12.00 έως τις 14.00). Να σου δείξω με τι θα ασχοληθεί.

Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επισκεφτεί το κανάλι της Battlenet Gaming Stations στο Twitch και να δει τον 32χρονο αριστερό εξτρέμ σε δράση. Την ίδια ώρα, οι θεατές θα μπορούν να σχολιάζουν και να κάνουν δωρεές που θα διατεθούν στο Δήμο Μουζακίου. Η εταιρία που ανέλαβε το event θα ξεκινήσει, προσφέροντας 300 ευρώ. Το charity livestream 'Όλοι Μαζί Για Την Καρδίτσα' θα προβληθεί και εντός όλων των καταστημάτων Battlenet Gaming Stations, στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Ο Κουτσιανικούλης είχε απασχολήσει πρόσφατα, με ανάρτηση στο Facebook (που πλέον δεν υπάρχει), στην οποία έγραφε πως δεν υπάρχει Covid-19 και ότι "είναι η ονομασία του σχεδίου, το οποίο θέλουν να το ολοκληρώσουν με τον καθολικό εμβολιασμό (vaccination) για να αποκτήσουμε όλοι ταυτότητα εμβολίου(ID)". Επίσης, είχε καταφερθεί εναντίον της χρήσης μάσκας. Μετά τη λαοθάλασσα αντιδράσεων, πάτησε το delete και τρεις εβδομάδες αργότερα, το όνομα του επιστρέφει στο προσκήνιο. Αυτήν τη φορά για καλό σκοπό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK