Ο Λεμπρόν Τζέιμς πνίγει τον πόνο του με κονιάκ 50.000 δολαρίων

Βλέπει τους Λέικερς ν' απειλούνται με 'εκπαραθύρωση' από την πρώτη 6άδα της Δύσης και ο ίδιος να μην μπορεί να βοηθήσει. Τουλάχιστον ο Λεμπρόν Τζέιμς έχει φίλους που τον σκέφτονται και του στέλνουν πανάκριβα δώρα. Στην υγειά του Jay-Z.

Η κατάσταση του Λεμπρόν Τζέιμς εκτιμάται από μέρα σε μέρα
Η κατάσταση του Λεμπρόν Τζέιμς εκτιμάται από μέρα σε μέρα AP PHOTO/RICK SCUTER

Στα τελευταία 10 παιχνίδια οι Λος Άντζελες Λέικερς έχουν βρει νίκες μόνο στα δύο και πέντε στροφές πριν από τη λήξη της κανονικής περιόδου κινδυνεύουν σοβαρά να μπλέξουν στο play-in tournament. Αυτήν την πρόσθετη διαδικασία πρόκρισης στα playoffs που ο Λεμπρόν Τζέιμς είχε προ ημερών κατακρίνει ανοικτά ("όποιος εισηγήθηκε την ιδέα πρέπει ν' απολυθεί") για τον άχαρο χαρακτήρα της, διότι είναι πολύ πιθανό να καταστρέψει μέσα σε δυο νύχτες όλη τη σεζόν μιας ομάδας που απλώς έχασε για ένα αποτέλεσμα την 'προνομιούχο' έκτη θέση της περιφέρειας.

Τα λόγια, βέβαια, δεν αρκούν στην περίπτωση των πρωταθλητών. Πράξεις απαιτεί η κατάσταση, αλλά εις μάτην. Ο ίδιος ο 'βασιλιάς' έχει βοηθήσει ελάχιστα από τα τέλη Μαρτίου και σε συνδυασμό με τον νέο τραυματισμό του ταλαιπωρημένου Άντονι Ντέιβις (που γύρισε πάντως) οι 'λιμνάνθρωποι' βρίσκονται πλέον στριμωγμένοι στα σχοινιά αναζητώντας με οποιονδήποτε τρόπο διέξοδο. Ο Φρανκ Βόγκελ έχει ρίξει το βάρος στην άμυνα, λείπουν όμως οι εμπνεύσεις που θα απελευθερώσουν την επίθεση. Τα πράγματα είναι άβολα για τους και θα ζορίσουν παραπάνω, στην περίπτωση που μονιμοποιηθούν οριστικά έβδομοι. Σενάριο διόλου απίθανο παρά το γεγονός πως το πρόγραμμα της τελικής ευθείας μοιάζει να τους ευνοεί.

Σ' αυτήν την επίπονη φάση ο Τζέιμς έχει τους φίλους του να τον συμπονούν και να τον στηρίζουν. Εμπράκτως. Για παράδειγμα τον Jay-Z, των οποίων η σχέση έχει υπερβεί στα όρια μιας απλής γνωριμίας.

Που λέτε λοιπόν ο Jay-Z φρόντισε να εξασφαλίσει του Λεμπρόν το αλκοόλ στο οποίο θα πνίγει τον πόνο του. Ένα ποτό σωστό διαμάντι. Κυριολεκτικά, μιας και το μπουκάλι του αυθεντικού κονιάκ προέλευσης Grande Champagne κι ένα στεφάνι χρυσού 24ων καρατιών που ο γνωστός μουσικός (και όχι μόνο) επιχειρηματίας έστειλε στον πληγωμένο φιλαράκο του του έχει το σχήμα του πολύτιμου αυτού και σπάνιου λίθου. Τόσο σπάνιου που από το καλούπι 'γεννήθηκαν' μόνο 50 ολόιδια. Είχαν παραχθεί προς τιμήν του Jay-Z από συνεργάτη του τον Δεκέμβριο του 2019 προκειμένου να γιορταστούν τα 50ά γενέθλιά του!

Ο Λεμπρόν Τζέιμς πνίγει τον πόνο του με κονιάκ 50.000 δολαρίων
Το μπουκάλι με το κονιάκ που δημιουργήθηκε προς τιμήν του Jay-Z

Πρόκειται για προϊόν της εταιρίας D'Ussé που ο ίδιος ίδρυσε το 2012 σε συνεργασία με την Bacardi και το καθένα εκτιμάται ότι κοστίζει από 24 ως 75 χιλιάδες δολάρια. Το πρώτο-πρώτο, με την υπογραφή του Αμερικανού influencer, βγήκε σε δημοπρασία για φιλανθρωπικούς σκοπούς και πωλήθηκε για 52.500 δολάρια. Τα περισσότερα 'κομμάτια' εστάλησαν, μέσα στο πολυτελές βαλιτσάκι τους, σε γνωστούς και φίλους ως δείγμα ευγνωμοσύνης. Ένα από τα τελευταία που είχαν απομείνει στον Jay-Z βρίσκεται πλέον στην κατοχή του Τζέιμς. Ο οποίος άνοιξε το ανεκτίμητο δώρο του ευλαβικά. "Τα διαμάντια D'Ussé είναι παντοτινά" αναφώνησε κι ευχαρίστησε εγκάρδια τον φίλο του για τη large κίνησή του. Θα πιει στην υγειά του για να πάνε κάτω τα φαρμάκια. Καπνίζοντας και λίγο από το πούρο του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK