Ο ΝΒΑer που φόρεσε 'Ηλίθιος και Πανηλίθιος' sneakers

O μόνος άνθρωπος που έχει φορέσει τα εικονιζόμενα sneakers είναι ο Λάνγκστον Γκάλογουεϊ. Μπορείς να τα αποκτήσεις και εσύ.

Τα sneakers της Q4 που φόρεσε ο Λάνγκστον Γκάλογουέι κόντρα στους Μπακς
Τα sneakers της Q4 που φόρεσε ο Λάνγκστον Γκάλογουέι κόντρα στους Μπακς YOUTUBE.COM

Συνέβησαν εντυπωσιακά πράγματα στο σύμπαν των sneakers του NBA την περασμένη εβδομάδα. Για παράδειγμα, ο Ντέμιαν Λίλαρντ εμφανίστηκε με sneakers που εμφανισιακά θύμισαν τον 'Riddler', έναν από τους άσπονδους εχθρούς του Batman.

Όμως, κάπου εδώ μπορούμε να κάνουμε μια στάση και να θαυμάσουμε τα παπούτσια του Λάνγκστον Γκάλογουεϊ. Ο παίκτης των Ντιτρόιτ Πίστονς δεν φοράει τα sneakers κάποιου κλασικού brand, αντιθέτως προτιμά ένα low-cut μοντέλο της ανερχόμενης εταιρείας Q4. Με τη μόνη διαφορά ότι ο Λάνγκστον, μιας και λατρεύει κλασικούς ήρωες καρτούν αλλά και μορφές εμβληματικών 90s ταινιών, παρουσιάζει στα sneakers του κάθε φορά κι ένα πρωτότυπο print. Στον αγώνα των Πίστονς με τους Μιλγουόκι Μπακς φόρεσε sneakers εμπνευσμένα από την ταινία 'Dumb and Dumber', που απεικόνιζαν, σε πορτοκαλί και γαλάζιο φόντο αντίστοιχα, τους κεντρικούς χαρακτήρες, Χάρι και Λόιντ (Τζιμ Κάρεϊ - Τζεφ Ντάνιελς).

Τα παραπάνω sneakers είναι μόλις ένα δείγμα της συνεργασίας του Γκάλογουεϊ με το sneaker brand της Q4 και τον σχεδιαστή Άντριαν Λιούις. Ο Γκάλογουεϊ μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα LG Kicks, λανσάρει διαρκώς νέα μοντέλα που αποτελούν την τέλεια 'σύγκρουση' των sneakers με την pop culture. Είναι λίγο δύσκολο να μπεις στο site του Γκάλογουεϊ και να μην θέλεις να τα αποκτήσεις όλα, από το μοντέλο με το σχέδιο των Bad Boys, μέχρι εκείνο με τη Μίνι Μάους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK