Οι φανέλες NBA με ήρωες κόμιξ είναι το μπάσκετ του 3.000 μ.Χ.

Καιρός να φανταστούμε πως θα δείχνουν οι μπασκετικές φανέλες μερικές εκατοντάδες χρόνια αργότερα. Καιρός να φανταστούμε το μέλλον της μπασκετικής ενδυματολογίας, σε ένα crossover μεταξύ NBA και θρυλικών ηρώων κόμικ.

Οι φανέλες NBA με ήρωες κόμιξ είναι το μπάσκετ του 3.000 μ.Χ.
@SRELIX/INSTAGRAM

Σκληρό πράγμα η ανυπομονησία. Να περιμένεις κάτι να επιστρέψει και αυτό να είναι όπως το μπάσκετ στην εποχή του κορονοϊού, μια πηγή πιθανών κινδύνων και ταυτόχρονα ένα από τα πιο απολαυστικά αθλήματα του πλανήτη. Μπορούμε όμως να σταματήσουμε να ονειρευόμαστε το μέλλον του μπάσκετ; Σε καμία περίπτωση δεν χωράνε αρνητικές απαντήσεις εδώ.

Το μπάσκετ σε μερικές εκατοντάδες χρόνια αργότερα μπορεί να γίνεται με avatars θρύλων του μπάσκετ όπως ο Μάικλ Τζόρνταν, μπορεί με την τεχνολογία 3D printing να εκτυπώνεται ένας Βασίλης Σπανούλης (τυχαίο όνομα) αλλά με ρυθμισμένα skills που προηγουμένως θα του έχουμε δώσει, μπορεί και όλο το άθλημα να θυμίζει πλοκή της ταινίας Space Jam. Δεν είναι απαραίτητα κακό κάτι τέτοιο. Από την άλλη, κανείς δεν ξέρει αν θα είναι καλό.

Ο Mikey Halim (@srelix) είναι ένας δημοφιλής graphic designer που συνεργάζεται με το NBA. Σε ένα νέο, ιδιαίτερα φιλόδοξο project, φαντάστηκε τις φανέλες των ομάδων του NBA αλλά με επιρροές από το σύμπαν των κόμικ. Αυτό το σουρεαλιστικό χαρμάνι έχει μέσα Thor, Ant Man, Joker, Superman, Wolverine, Deadpool και πολλούς ακόμα θρυλικούς υπερήρωες που έχουν δοξαστεί στο χαρτί αλλά και στην μεγάλη οθόνη, μαζί με τους Μιλγουόκι Μπακς, τους Λος Άντζελες Λέικερς και όλες τις υπόλοιπες ομάδες του NBA. Αυτή ναι, είναι μια σοβαρή υπόθεση για το πως θα μοιάζει το NBA, ως προς τις εμφανίσεις των ομάδων του, μετά από 1.000 χρόνια. Τη στηρίζουμε απόλυτα.

Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς & Ant Man


Ορλάντο Μάτζικ & Dr. Strange

Ντένβερ Νάγκετς & Joker

Σαν Αντόνιο Σπερς & Batman

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ & Thor

Σικάγο Μπουλς & Deadpool

Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς & Wolverine

Λος Άντζελες Λέικερς & Thanos

Μιλγουόκι Μπάκς & Hulk

News 24/7

24MEDIA NETWORK