Οι βερμούδες που θα τιμήσεις (και) αυτό το καλοκαίρι

Μια βερμούδα είναι 'must' για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις. Οι 5 που πρέπει να υπάρχουν στην ντουλάπα σου.

Οι βερμούδες που θα τιμήσεις (και) αυτό το καλοκαίρι

Τη φοράς από τότε που έκλεισες τον πρώτο χρόνο της ζωής σου; Μια βερμούδα, σορτς -όπως θέλεις πες τη. Έχετε μεγαλώσει μαζί. Ήταν δίπλα σου στο δημοτικό, όταν φόρεσες για πρώτη φόρα μια αθλητική βερμούδα για παίξεις μπάσκετ. Συνέχισες να τη φοράς τα καλοκαίρια στο χωριό, όταν με τους φίλους σου παίζατε μπάλα στο δρόμο. Σε ακολούθησε στο πρώτο σου ραντεβού στην εφηβεία, όταν στο τέλος της σχολικής χρονιάς, κατάφερες επιτέλους να ζητήσεις από το πιο όμορφο (στα μάτια σου τουλάχιστον) κορίτσι της τάξης να βγει μαζί σου. Έβαλες την αγαπημένη σου μπλε βερμούδα και ένα Τ-shirt και ένιωθες γεμάτος αυτοπεποίθηση για ν' αντιμετωπίσεις αυτό το ραντεβού. Και φυσικά, όσο μεγάλωνες, αυτό το στιλ παντελονιού παρέμεινε να υπάρχει στην ντουλάπα σου, γιατί τα καλοκαίρια είναι το αγαπημένο σου ρούχο. Και γιατί να μην είναι; Είναι άνετη, δροσερή και μπορείς και φοριέται όλες τις ώρες.

Ο παράγοντας 'πρακτικότητα' λοιπόν, είναι ένας λόγος που εσύ και οι βερμούδες έχετε μια σχέση -θα τολμήσω να πω- αγάπης. Παρ' όλη την ιστορία πίσω απ' αυτό το ρούχο, ακόμη και σήμερα, υπάρχουν πολλοί (ενήλικες) άνδρες που δεν αντιμετωπίζουν τη βερμούδα με τον ίδιο τρόπο. Οι δρόμοι τους 'χώρισαν' όταν άρχισαν να ενηλικιώνονται, πιστεύοντας ότι αυτό το ρούχο είναι για 'παιδιά'. Θέλουμε λοιπόν να αποκαταστήσουμε τ' όνομά της και την ιδιότητά της και να σου αποδείξουμε ότι υπάρχει ένα διαφορετικό στιλ βερμούδας για κάθε περίσταση.

Σου βρήκαμε 5 στιλ βερμούδας και την κάθε περίσταση που πώς μπορείς να φορέσεις τη καθεμία. Ένα πράγμα μπορούμε να υποσχεθούμε: μέχρι το τέλος αυτού του άρθρου θα έχεις αλλάξει γνώμη για τις βερμούδες και θα θέλεις γρήγορα ν' αποκτήσεις. Ναι, τόσο πολύ πιστεύουμε σε αυτό το ρούχο.

Τζιν βερμούδα

Οι βερμούδες που θα τιμήσεις (και) αυτό το καλοκαίρι

Α, η λατρεμένη τζιν βερμούδα. Το πιο κλασικό στιλ βερμούδας και το λέω αυτό, γιατί -ας είμαστε ειλικρινείς- είναι η τέλεια καλοκαιρινή εκδοχή του τζιν παντελονιού. Μπορείς να τη φοράς όλες τις ώρες, ανάλογα με την κατάλληλη μπλούζα φυσικά. Για παράδειγμα, αν θέλεις να πας για καφέ, φόρεσέ την με ένα Τ-shirt, διαφορετικά άμα βραδιάσει προτίμησε ένα ωραίο πουκαμισάκι και μια ζώνη. Έτσι το σύνολό σου θα είναι λίγο πιο 'καλό'.

Αθλητική βερμούδα

Οι βερμούδες που θα τιμήσεις (και) αυτό το καλοκαίρι

Οι βερμούδες που φορούν οι παίκτες του μπάσκετ είναι πολύ 'της μόδας' τελευταία. Ίσως το γεγονός, ότι αθλητές όπως o LeBron James, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αλλά και ο Kyle Kuzma έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον των fashion experts με το στιλ τους, να έχει συμβάλλει στο γεγονός ότι μια αθλητική βερμούδα έχει γίνει τάση. Το σίγουρο πάντως είναι ότι μια τέτοια βερμούδα είναι σούπερ κουλ και πολύ stylish, για να φοράς όχι μόνο στο γυμναστήριο, αλλά και εκτός. Πέρα από τις πιο casual εμφανίσεις σου, μπορείς να τη φορέσεις και βράδυ, αν επιλέξεις μια σε ουδέτερη απόχρωση (βλ. μαύρο ή μπεζ, καφέ κτλ.) και να τη συνδυάσεις με ένα Τ-shirt στην ίδια απόχρωση, αλά Kanye West.

Βερμούδα 'cargo'

Οι βερμούδες που θα τιμήσεις (και) αυτό το καλοκαίρι

Είπαμε ότι οι βερμούδες είναι αρκετά πρακτικές και μια cargo βερμούδα (που έχουν δηλαδή τσέπες στο πλάι), εξυπηρετούν τον σκοπό της χρηστικότητας. Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι αυτό το στιλ είναι πολύ στιλάτο. Ταιριάζει φανταστικά με κοντομάνικα πουκαμισάκια (μέχρι και τα πολυαγαπημένα χαβανέζικα) ένα look που μπορείς να φοράς και τις καλοκαιρινές βραδιές στο νησί, μέχρι και σε συναυλίες με ένα Τ-shirt, πράγμα που θα σε βολέψει πολύ γιατί λόγω των πολλών τσεπών μπορείς να κουβαλήσεις πάνω σου όλα τα απαραίτητα.

Η κλασική μαύρη βερμούδα

Οι βερμούδες που θα τιμήσεις (και) αυτό το καλοκαίρι

Υπάρχει ένα στιλ βερμούδας που όλοι οι άνδρες έχουν στην ντουλάπα τους και αυτό είναι η κλασική, υφασμάτινη μαύρη βερμούδα. Είναι ένα ρούχο κάπως πιο 'καλό' που σημαίνει ότι μπορείς να φορέσεις μέχρι και σε πιο επίσημες περιστάσεις (πχ. σε γάμο σε νησί) με ένα crisp γαλάζιο πουκαμισάκι και μοκασίνια. Παρ' όλα αυτά, μια τέτοια βερμούδα έχει και πιο casual 'πλευρά', αν τη συνδυάσεις με το αγαπημένο σου μπλουζάκι και τα sneakers.

Η βερμούδα/μαγιό

Οι βερμούδες που θα τιμήσεις (και) αυτό το καλοκαίρι

Είναι μια βερμούδα που το καλοκαίρι πολλοί άνδρες φορούν. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα μακρύ μαγιό του οποίου το χρώμα και το σχέδιο το καθιστά το τέλειο καλοκαιρινό item. Μια βερμούδα/μαγιό είναι must για τη σεζόν, γιατί φοριέται όλη τη μέρα, ειδικά όταν είσαι διακοπές. Θα φορέσεις αυτό το ρούχο το πρωί με ένα Τ-shirt για να πιεις ένα καφέ, με το ίδιο look θα πας στη παραλία και την ίδια βερμούδα/μαγιό θα φορέσεις και το βραδάκι στο beach bar με ένα λινό, κοντομάνικο πουκαμισάκι. Είναι η βερμούδα 'πασπαρτού'. Αυτή που δεν αποχωρίζεσαι με τίποτα το καλοκαίρι. Καταλαβαίνεις τη σημαντικότητά της ε;

News 24/7

24MEDIA NETWORK