Ποιo αντηλιακό χρειάζεσαι ανάλογα με το beach sport σου

Είσαι ο άνθρωπος με κολλημένη τη ρακέτα στο χέρι; Διακρίνεσαι στο beach volley; Όπως και να έχει, δεν πρέπει να παίζεις κόντρα στον ήλιο.

Ποιo αντηλιακό χρειάζεσαι ανάλογα με το beach sport σου

Φτάνεις στην παραλία. Κάντο λίγο εικόνα. Καταφθάνεις χαλαρός με το μισοτελειωμένο καφεδάκι στο χέρι και τα συμπράγκαλα (ανάλογα με το είδος των διακοπών σου) στο άλλο. Τα πόδια σου βυθίζονται στην άμμο και είσαι έτοιμος να ζήσεις το καλοκαιρινό όνειρο on the beach. Οι κινήσεις σου απλές και μετρημένες, όπως εσύ άλλωστε. Αφήνεις τα  πράγματα στην ξαπλώστρα, απλώνεις την πετσέτα και είσαι έτοιμος να επιδοθείς στο άθλημα, αφού πρώτα κάνεις μία βουτιά στη θάλασσα, γιατί η ζέστη πολλή, όπως και να το κάνουμε. Φοράς το καπελάκι σου και αφήνεσαι στην μαγεία των sports. Τι ξέχασες; Αν μεμιάς σου ήρθε στο νου το αντηλιακό, ένα μπράβο το έχεις μέσα από την καρδιά μου. Αν πάλι, όχι, χρειάζεσαι κάποια μαθηματάκια αντηλιακής παιδείας, που τα αφήνουμε για την ώρα.

Και επειδή, παντζάρι -μην πω αστακός- δεν θέλεις να γίνεις σε καμία περίπτωση, εμείς σετάραμε τα αγαπημένα μας αντηλιακά με το άθλημα που θα επιλέξεις στην παραλία. Πες μας σε ποιο άθλημα θα επιδοθείς, να σου πουμε ποιο αντηλιακό σου ταιριάζει.  Έχουμε και λέμε...

Τρελαίνεσαι για ρακέτες;

Ποιo αντηλιακό χρειάζεσαι ανάλογα με το beach sport σου

Θέλεις ένα αντηλιακό που να συνδυάζει υψηλή αντηλιακή προστασία και βαθιά ενυδάτωση. Το Nivea Sun Protect & Moisture Sun Spray SPF 50 της Nivea, συνδυάζει και τα δύο, απορροφάται άμεσα, είναι εξαιρετικά αδιάβροχο και μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης αλλεργιών που προκαλούνται απο τον ήλιο. Plus, μειώνει τους λεκέδες αντηλιακού μετά την πλύση, χάρη στην παγκόσμια καινοτομία του .

Είσαι ο άνθρωπος beach volley

Ποιo αντηλιακό χρειάζεσαι ανάλογα με το beach sport σου

Σου αρέσει το beach volley και σιχαίνεσαι τις βαριές υφές. Το Shiseido Invisible Protection Mist SPF 50+  προσφέρει τη μέγιστη αντηλιακή προστασία, ενώ χάρη στην Invisible Feel Technology αφήνει μια εξαιρετικά ευχάριστη διάφανη αίσθηση, σαν να μη φοράς αντηλιακό. Παράλληλα, όταν έρχεται σε επαφή με το θαλασσινό νερό, το νερό της πισίνας ή ακόμα και με το ιδρώτα, το υψηλό προστατευτικό φιλμ παραμένει εξαιρετικά ανθεκτικό και ενισχύεται χάρη στο ολοκληρωμένο σύμπλεγμα WetForce, αφήνοντας μια υπέροχη ευωδία στο δέρμα. 

Είσαι ο Ronaldo της παραλίας και το βλέπουμε

Ποιo αντηλιακό χρειάζεσαι ανάλογα με το beach sport σου

Ιδανικό για sports, το αντηλιακό spray σώματος Κίτρο της Κορρές με SPF20, προστατεύει από το ευρύ φάσμα της ακτινοβολίας και την φωτογήρανση και έχει αόρατη, μη λιπαρή υφή. Εμπλουτισμένο με ηλίανθο και Κίτρο, φυσική πηγή σε αντιοξειδωτική βιταμίνη C, διατηρεί την επιδερμίδα απαλή, ενώ παράλληλα τονώνει και αναζωογονεί. Είναι ανθεκτικό στο νερό και τον ιδρώτα.

Πας για πιο χαλαρές πασούλες στο νερό

Ποιo αντηλιακό χρειάζεσαι ανάλογα με το beach sport σου

Χάρη στο προηγμένο σύστημα προστασίας UV balance, που διαθέτει, το Carroten Milk Easy Spray Men SPF 30 προσφέρει υψηλή προστασία (UVB+UVA) από τον ήλιο,  ενώ, χάρη στο προηγμένο σύστημα Superdry, απορροφάται άμεσα, χωρίς να αφήνει λευκά σημάδια. Έχει διάφανη υφή και χαρίζει άμεση αίσθηση δροσιάς και ένα κύμα φρεσκάδας, με λίγους μόνο ψεκασμούς.

Γενικά λατρεύεις τα πιο... επιτραπέζια sports aka τάβλι με τους κολλητούς

Ποιo αντηλιακό χρειάζεσαι ανάλογα με το beach sport σου

Τα πράγματα είναι απλά, όπως και η ζωή. Εμείς μαζί σου. Με XL μέγεθος Sea Side Dry Mist SPF 50+ Αντηλιακό Mist της Frezyderm προσφέρει πολύ υψηλή προστασία, έχει λεπτόρρευστη υφή που απλώνεται πολύ εύκολα και χάρη στη Wet Skin Formula είναι ιδανικό για να εφαρμόζεται και σε βρεγμένο δέρμα, χωρίς να χρειάζεται πιο πριν να έχεις σκουπιστεί. Plus, με πρακτική βαλβίδα προσφέρει ομοιόμορφο συνεχή ψεκασμό, προστατεύοντας παράλληλα από τη φωτογήρανση και τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούνται από την UVR ακτινοβολία. Στα υπερ του, πρόσθεσε πως είναι δανικό για όλη τη φαμίλια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK