Ποια είναι η καλύτερη μάσκα προσώπου ελληνικής ομάδας;

Μέχρι στιγμής ο Άρης, ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός έχουν λανσάρει μάσκες προστασίες με τα σήματα των ομάδων τους. Θα μας συγχωρήσετε, αλλά η ομάδα που έβαλε γκολ στο 90' στην παραγωγή πρωτότυπης μάσκας, δεν αγωνίζεται στην Α'Εθνική!

Η μάσκα προσώπου με το σήμα του ΠΑΟΚ, από το επίσημο Online κατάστημα της ομάδας
Η μάσκα προσώπου με το σήμα του ΠΑΟΚ, από το επίσημο Online κατάστημα της ομάδας PAOK STORE

Η μάσκα προβλέπεται να γίνει το 'χοτ' αξεσουάρ του καλοκαιριού, ως ένα αξιόπιστο μέσο προστασίας κόντρα στο ενδεχόμενο της έκθεσης στον κορονοϊό. Επειδή ζούμε σε ένα καπιταλιστικό σύμπαν, ήδη η pop κουλτούρα έχει κατακλυστεί από branded μάσκες που παίρνουν έμπνευση από κάθε τι που ακούγεται ή/και παρακολουθείται μαζικά και με απόλαυση. Ο αθλητισμός δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτήν την παράξενη 'μόδα' φυσικά, με τις μάσκες με σήματα ομάδων να γίνονται trend σε πολλές χώρες της Ευρώπης. Στη δική μας πραγματικότητα, μέχρι κι αυτήν τη στιγμή, ο Άρης, ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός, o ΟΦΗ, ο Πανιώνιος και ο Ηρακλής έχουν λανσάρει μάσκες προσώπου με το σήμα της κάθε ομάδας. Ας τις δούμε μια προς μια:

Άρης

ΠΑΟΚ

Η μάσκα προσώπου με το σήμα του ΠΑΟΚ, από το επίσημο Online κατάστημα της ομάδας.
Η μάσκα προσώπου με το σήμα του ΠΑΟΚ, από το επίσημο Online κατάστημα της ομάδας. SCREENSHOT

Ολυμπιακός

ΟΦΗ

Πανιώνιος

Ηρακλής

Update: Και η ΑΕΛ λάνσαρε τη δική της μάσκα προσώπου σε έντονες βυσσινί αποχρώσεις. Βρείτε την εδώ.

Προφανώς είναι θέμα χρόνου να λανσαριστούν κι άλλες μάσκες από ομάδες της Super League 1, μέχρι να μπούμε κι επίσημα σε τροχιά επανεκκίνησης του πρωταθλήματος. Σίγουρα, δεν μπορούμε σε αυτό το κείμενο να 'βαθμολογήσουμε' τις μάσκες ή να δημιουργήσουμε κάποια κατάταξη. Όλες οι ομάδες αξίζουν συγχαρητήρια για το γεγονός ότι ανέλαβαν μια τόσο σημαντική πρωτοβουλία για τη δημόσια υγιεινή. Αλλά θα αποδώσουμε ένα πιο ζωηρό χειροκρότημα στις 'Για Πάντα Γριές΄μάσκες του επίσημου καταστήματος του Ηρακλή! Μια φορά 'Γριες', για πάντα Γριές!

News 24/7

24MEDIA NETWORK