Πόσο καιρό έχεις να δεις τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με τα μαλλιά κάτω;

Ο Σουηδός σούπερσταρ φωτογραφήθηκε για το ιταλικό GQ, μίλησε στην καρδιά των τιφόζι της γείτονος και άφησε τους στιλίστες να τον φωτογραφίσουν χωρίς τον γνωστό του κότσο.

Το εξώφυλλο του GQ Italia με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (Δεκέμβριος 2019)
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ετοιμάζεται για μια θρυλική επιστροφή στη Μίλαν AP PHOTO/JAE C. HONG, FILE

Δεν γίνεται να περάσει διψήφιος αριθμός ημερών χωρίς ο Ζλάταν να παρέμβει, θελημένα ή άθελά του, στη ρουτίνα μας και να μας κάνει να ασχοληθούμε μαζί του. Στα μέσα Νοεμβρίου αποχαιρέτησε το MLS με τον πιο Ζλάταν τρόπο ενώ στα τέλη Νοεμβρίου, αγόρασε μετοχές της Χάμαρμπι, γεγονός που προκάλεσε τους οπαδούς της Μάλμε να γράψουν ένα ωραιότατο 'Ιούδας' στην εξώπορτά του, αλλά και να βεβηλώσουν το άγαλμά του έξω από το γήπεδο της ομάδας τους.

Και τώρα, αρχές Δεκέμβρη, ο Ζλάταν κοσμεί το εξώφυλλο του ιταλικού GQ, με τίτλο 'Το Δώρο των Χριστουγέννων' και τα μαλλιά του κάτω, μετά από πολύ καιρό. Και κάτω, και σπαστά. Ο Σουηδός στράικερ φοράει ριγέ κοστούμι και λευκό πουκάμισο, δεν φοράει γραβάτα, ενώ κάθεται στο καπό υπερπολυτελούς αυτοκινήτου ξεκάθαρα σε αισθητική Pulp Fiction.

Στη συνέντευξή του, ο Ιμπραχίμοβιτς υποστηρίζει ότι θα γυρίσει ως ποδοσφαιριστής στη Serie A "σε ένα κλαμπ που πρέπει να επιστρέψει άμεσα στη συνήθεια να κερδίζει τα παιχνίδια του", την ώρα που φήμες από την Ιταλία θέλουν τον Ζλάταν να απορρίπτει ομάδα της Premier League για να επιστρέψει στη Μίλαν.

Το εξώφυλλο του GQ Italia με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (Δεκέμβριος 2019)
Το εξώφυλλο του GQ Italia με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (Δεκέμβριος 2019)

"Θα πάω σε μια ομάδα που πρέπει να ανανεώσει την Ιστορία της και είναι σε διαδικασία μάχης απέναντι σε όλους και σε όλα", αναφέρει ο 38χρονος Ίμπρα. "Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να βρω το απαραίτητο κίνητρο για να σας εκπλήξω και πάλι. Θα σας δω σύντομα στην Ιταλία", συμπληρώνει.

Το περιοδικό κυκλοφορεί την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου και οι φίλοι της Μίλαν έχουν ανάψει καπνογόνα σε όλη την υφήλιο. Το σωστό φυσικά θα ήταν να δούμε τον Ίμπρα να παίζει και μπάλα με κάτω το μαλλί, αλλά αυτά τα συζητάμε εν καιρώ.

Θα προσπεράσει τη Νάπολι η Μίλαν; Η απάντηση στο Pod-όσφαιρο του Contra.gr:

News 24/7

24MEDIA NETWORK