Σαρώνουν τις προτιμήσεις τα συμπληρώματα διατροφής BIO TONICS

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τα ποιοτικά και οικονομικά συμπληρώματα διατροφής

Σαρώνουν τις προτιμήσεις τα συμπληρώματα διατροφής BIO TONICS

H μάρκα των φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής που έκανε την καινοτομία να διαθέτει τα ποιοτικά προϊόντα της μόνο σε φυσικά φαρμακεία ενώ ταυτόχρονα έδωσε την δυνατότητα στον καταναλωτή να τα αγοράζει πιο οικονομικά και από το πιο hard discount αντίστοιχου προϊόντος, κερδίζει συνεχώς την αγάπη της αγοράς.

Κι αυτό γιατί συνδυάζουν υψηλή ποιότητα με χαμηλή τιμή

Τα BIO TONICS δίνουν μεγάλη έμφαση στην ποιότητα, αφού παράγονται στο εργαστήριο της εταιρίας σε συνθήκες GMP, ISO 9001 & ISO 22000. Τα προϊόντα βασίζονται σε εξαιρετικά παρθένα φυσικά εκχυλίσματα ενώ από σεβασμό στο περιβάλλον και την υγεία, χρησιμοποιούνται μόνο γυάλινα μπουκάλια και ανακυκλωμένο χαρτί.

Η σχέση ποιότητας και τιμής αγκαλιάστηκε από το κοινό, μιας και οι καταναλωτές είδαν σε πράξη ότι μπορούν να αγοράζουν τα αγαπημένα τους συμπληρώματα Bio Tonics σε εξαιρετικά καλή τιμή, την ώρα που το θέλουν από το φαρμακείο τους, χωρίς αναμονή από τον μεταφορέα και βέβαια χωρίς το κόστος των μεταφορικών/αντικαταβολής που σε ορισμένες περιπτώσεις ξεπερνά και τα 3,00 ευρώ ανεβάζοντας έτσι το συνολικό κόστος.

Σαρώνουν τις προτιμήσεις τα συμπληρώματα διατροφής BIO TONICS

Κάντε τη σύγκριση και οι ίδιοι. Επιλέξτε Bio Tonics και απολαύστε τα κάθε ημέρα, εφόσον το κόστος πλέον δεν είναι απαγορευτικό. Ενδεικτικά ένα μπουκάλι με 60 φυσικές κάψουλες βιταμίνη D3 2000iu πωλείται στο φαρμακείο για μόλις 6,90 ευρώ, σύμφωνα με την επικοινωνία της εταιρίας. Αντίστοιχα, ένα μπουκάλι πολυβιταμίνης και δύο μπουκάλια βιταμίνη Β12 θα τα βρείτε όλα μαζί με μόλις 23,10 ευρώ, δηλαδή το ποσό που θα δίνατε ώστε να αγοράσετε μόνο ένα από αυτά, άλλης εταιρείας.

Δείτε ακόμα περισσότερα για την εταιρία και τα υπόλοιπα προϊόντα της στο www.amhes.com.

News 24/7

24MEDIA NETWORK