Τα αβάσταχτα κουλ, μικροσκοπικά γυαλιά του Έκτορ Μπεγερίν

Ο δεξιός μπακ της Άρσεναλ λατρεύει τα γυαλιά ηλίου από τα '90s και είναι αυτά που τον έστεψαν το νέο, αγαπημένο μας style icon.

Τα αβάσταχτα κουλ, μικροσκοπικά γυαλιά του Έκτορ Μπεγερίν

Όχι, δεν είναι κάποιος από τους Backstreet Boys (αν και θα μπορούσε). Ούτε κάποιο ανερχόμενο male model που ανακάλυψε ο Steven Klein και περπατάει τώρα στις πασαρέλες της Pitti Uomo. Είναι ένας, 'απλός', πιθανώς γκέι, καλοπληρωμένος, ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ με πολύ στιλ. Ο λόγος για τον Έκτορ Μπεγερίν που το coolness και το swag του άρχισε να μας τραβάει την προσοχή όταν φόρεσε τα πιο tiny, μικροσκοπικά γυαλιά ηλίου που ούτε ο Neo από το Matrix δεν θα μπορούσε να υποστηρίξει με τόση επιτυχία.

Κάπως incognito ήταν, λοιπόν, όταν κάθισε στις κερκίδες γηπέδου για να παρακολουθήσει  ποδοσφαιρικό αγώνα της Άρσεναλ, αφού ο ίδιος είχε τραυματιστεί. Μάλλον πήγαινε γυρεύοντας γιατί όταν εμφανίζεται κανείς στο γήπεδο φορώντας σκουφάκι, καμπαρντίνα και κασκόλ Burberry και τα πιο μικρά γυαλιά που έχουν δει ποτέ το φως του ηλίου, είναι κάπως δύσκολο να περάσεις απαρατήρητος. Αν ο σκοπός του ήταν αυτός, απέτυχε. Πιθανότερο όμως να έγιναν όλα επιτηδευμένα, εξ' ού και ο χαμός γύρω από τ' όνομά του αυτό τον καιρό και κυρίως γύρω από το στιλ του.

Και όσο κι αν οι φίλαθλοι της Άρσεναλ και ο Twitterόκοσμος γενικότερα, να τον 'έκραξαν' για την εμφάνισή του σε τέτοιο σημείο που αν ήταν γυναίκα celebrity, δεν θα μπορούσε να βγει από το σπίτι της για ένα μήνα, εμείς οι 'φίλαθλοι της μόδας' βρήκαμε το look αυτό, εξαιρετικό. Ο λόγος που έχουμε αυτή την άποψη είναι ένας: γιατί απέδειξε ότι είναι αρκετά κουλ για να υποστηρίξει ένα τέτοιο σύνολο που θα μπορούσε άνετα να φοράει ένα μοντελάκι στην Αμερική που όλες οι fashionistas του κόσμου τον ποθούν, γιατί ακριβώς είναι τόσο κουλ και άνετος.

Αυτό ήταν που τράβηξε, και σε εμάς αλλά και στους διεθνείς fashion experts, το ενδιαφέρον ώστε να μπει o Μπεγιερίν στη λίστα μας με τους πιο καλοντυμένους αθλητές αυτή τη στιγμή. Γι' αυτό και η Vogue India αφιέρωσε ένα ολόκληρο προφίλ στον ίδιο ζητώντας του μάλιστα στιλιστικά tips για τους άνδρες αναγνώστες του περιοδικού. Γι' αυτό και το Highsnobiety πίνει νερό στο όνομά του λέγοντας πώς είναι ο πιο κουλ, καλοντυμένος ποδοσφαιριστής. Και γι' αυτό και από τότε, τα τετράγωνα μικροσκοπικά με '90s vibes γυαλιά ηλίου έχουν γίνει το 'next-best-thing' στην ανδρική μόδα και το αγαπημένο αξεσουάρ του παίκτη.

Αν τον δεις, λοιπόν, να κάθεται στις πρώτες σειρές όλων των fashion shows για τις ανδρικές συλλογές σε Παρίσι, Λονδίνο, Μιλάνο και Νέα Υόρκη μην εκπλαγείς. Αυτός είναι και βρίσκεται εκεί γιατί οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας τον έχουν προσκαλέσει για να δει από κοντά τις νέες κολεξιόν τους.

Και παρ' όλα τα 'Αστυνόμος Σαΐνης' vibes που μας έβγαλε με το φημισμένο πλέον, αυτό look που φόρεσε πριν μερικούς μήνες στον αγώνα της Άρσεναλ και που τον έκανε να τον προσέξουμε όλοι, το σύνολο αυτό ήταν μόνο η αρχή.

Τα μικροσκοπικά γυαλιά ηλίου του Hector Bellerin ήταν μια αφορμή για να ασχοληθούμε, οι εμείς της μόδας, παραπάνω μαζί του. Βέβαια, αν αρχίσεις να βλέπεις κι άλλους στιλάτους άνδρες, αθλητές και μη, να φοράνε τα γυαλιά αυτά, μην αναρωτηθείς γιατί. Είναι το 'Hector Bellerin effect' που έπαιξε τον ρόλο του.

Σαν trendsetter πλέον που είναι (γιατί δεν τρέχει μόνο σαν μανιακός στο γήπεδο, αλλά θέτει και τις τάσεις της μόδας), ο Μπεγιερίν αποτελεί από τους ανθρώπους που ασκεί επιρροή στη μόδα. Αυτό είναι γεγονός και κάτι που δεν πρόκειται ν' αλλάξει σύντομα, είτε σου αρέσει η αφεντιά του είτε όχι. Ο χώρος της μόδας 'μίλησε'.

News 24/7

24MEDIA NETWORK